Για μειωμένη μπαταρία διαμαρτύρονται οι κάτοχοι των OnePlus 5 μετά το fix για τις κλήσεις άμεσης ανάγκης.

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε αναφέρει παλιότερα ότι εάν είχες OnePlus 5 και προσπαθούσες να πάρεις κάποιο τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης, το τηλέφωνο έκανε επανεκκινήσεις συνέχεια! Η εταιρεία αναγνώρισε το πρόβλημα και έβγαλε σχετικό patch. Το θέμα είναι ότι τώρα οι χρήστες μετά την εφαρμογή του σχετικού patch, αναφέρουν μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας! Οπότε τώρα ανακοινώθηκε νέο patch!

Ουσιαστικά έχει περάσει μία εβδομάδα από τότε που η OnePlus αντιμετώπισε ένα περίεργο ζήτημα με τη ναυαρχίδα της, το OnePlus 5, όταν έπρεπε η συσκευή να καλέσει ένα αριθμό έκτακτης ανάγκης. Η κινεζική εταιρεία έσπευσε να κυκλοφορήσει μια μικρή ενημερωμένη έκδοση λογισμικού που κάλυψε το ζήτημα και εξηγήθηκε αργότερα σε επίσημη δήλωση .


Δυστυχώς, φαίνεται ότι η ενημέρωση δημιούργησε άλλα προβλήματα, καθότι πολλοί ιδιοκτήτες του OnePlus 5 παραπονιούνται τώρα ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαντλείται ασυνήθιστα γρήγορα όταν το smartphone είναι αδρανές. Ακόμα και με τη λειτουργία Doze ενεργοποιημένη, μερικοί ιδιοκτήτες του OnePlus 5 ισχυρίζονται ότι η στάθμη της μπαταρίας μειώθηκε κατά 20-25% κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Υπάρχει ένα τεράστιο νήμα στα φόρουμ OnePlus, όπου οι άνθρωποι μοιράζονται την εμπειρία τους με το τηλέφωνο μετά την διανομή του fix 911. Όλοι τους αναφέρουν ότι άρχισαν να έχουν προβλήματα αποστράγγισης μπαταρίας σύντομα μετά την ενημέρωση της τελευταίας εβδομάδας.


Επί του παρόντος, κανείς δεν ξέρει τι προκαλεί το πρόβλημα οπότε δεν υπάρχει και λύση. Δεδομένου ότι το νήμα είναι σε φόρουμ της OnePlus, πιστεύουμε ότι η εταιρεία έχει ήδη επίγνωση του προβλήματος, πράγμα που σημαίνει ότι θα βγάλει καινούργιο fix, αρκεί να μην δημιουργεί και αυτό νέο πρόβλημα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι επειδή δεν έχουν επηρεαστεί όλα τα OnePlus 5 από το πρόβλημα του 911, το πρόβλημα της αποστράγγισης μπαταρίας δεν θα το αντιμετωπίσουν όλοι όσοι κατέχουν τη ναυαρχίδα.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com