Δείτε τα επόμενα κινητά που θα μας παρουσιάσει μέσα στο 2017 η ΝΟΚΙΑ!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από λίγο μάθαμε πληροφορίες από ένα πολύ αξιόπιστο leakster, αναφορικά με το τι κινητά θα μας δείξει η ΝΟΚΙΑ μέχρι και το τέλος του χρόνου. Σύμφωνα λοιπόν με όσα μας είπε, η Φινλανδική εταιρία θα λανσάρει 7 smartphones συνολικά μέσα στο 2017.

Για όσους δεν θυμάστε, τα κινητά που μα έχει δείξει μέχρι στιγμής είναι τα Nokia 6 με τον Snapdragon 430, Nokia 3 και Nokia 5 που ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του MWC 2017 με MT6737 επεξεργαστή όπως και τον Snapdragon 430. Μένουν λοιπόν άλλα 4 κινητά να δούμε μέχρι το τέλος του 2017, βάση με τα όσα μάθαμε. Τα μοντέλα λοιπόν που είναι να δούμε είναι τα Nokia 2, Nokia 7, Nokia 8 και Nokia 9.

Από αυτά που μάθαμε, το Nokia 2 αναμένετε να έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 212 και Mediatek και θα αποτελέσει το entry-level μοντέλο της εταιρίας. Το επόμενο μοντέλο, το Nokia 7 θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 630. Η οθόνη του θα είναι FHD, ενώ στο πίσω μέρος θα βρούμε μία κάμερα. Το επόμενο μοντέλο της ΝΟΚΙΑ, το Nokia 8 θα έχει για επεξεργαστή τον Snapdragon 660 ενώ αναμένετε να είναι η πρώτη συσκευή που θα φέρει φακό Zeiss και διπλή πίσω κάμερα. Πιστεύουμε ότι αυτή είναι η συσκευή που είχαμε δει πρόσφατα στο Antutu, με οθόνη 2K, 6GB RAM, 64GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, διπλή κάμερα 12MP+12MP και Android 7.1.1 Nougat.

Τέλος, το τελευταίο μοντέλο της ΝΟΚΙΑ, το Nokia 9 θα είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας με επεξεργαστή Snapdragon 835, QHD οθόνη 5.3 ιντσών, διπλή κάμερα 13MP+13MP, 8GB RAM, ενώ η τιμή του θα είναι στα 699$! Μην ξεχνάτε ότι τα Nokia 7, 8 και 9 αναμένεται να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο στην IFA 2017.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com