Δείτε τι θα περιέχει το επετειακό iPhone 8 που θα πουλιέται στα 1100€!!!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται οι καιροί είναι δύσκολοι ακόμα και για πριγκίπισσες! Έτσι το iPhone 8 δεν πουλάει όσο θα ήθελε ή είχε συνηθίσει τουλάχιστον παλιότερα, η Apple. Για τον λόγο αυτό, το μόνο που της μένει να κάνει είναι να το κάνει πιο ακριβό!

Θα μου πείτε, αφού δεν πουλάει πολύ, το να γίνει πιο ακριβό θα πουλήσει περισσότερο!? Όχι ακριβώς, αλλά επειδή η Apple ετοιμάζεται για τα 10 χρόνια να βγάλει μία επετειακή έκδοση του iPhone τον Σεπτέμβριο, η τιμή της νέας αυτής συσκευής, αναμένεται να είναι κάμποσο ακριβότερη και να φτάνει έως και τα 1200 δολάρια! Και θα με ρωτήσετε, και δικαίως, αφού δεν πουλάει αρκετά πιο φθηνά, σε καιρό κρίσης, περιμένει η Apple να πουλήσει καλύτερα εάν γίνει πιο ακριβό!?

Το θέμα είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν πάρα πολλοί οπαδοί της Apple που είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για ν’ αποκτήσουν μία συσκευή της! Συχνά πυκνά κυκλοφορούν διάφορα θέματα, με ανάλογο θέμα. Θυμάμαι μόλις σχετικά πρόσφατα, κάποιος στην Ρωσία, άλλαξε τ’ όνομά του σε iPhone 7, για ν’ αποκτήσει την συσκευή δωρεάν! Έτσι σίγουρα θα υπάρξουν αρκετοί που θα καταβάλουν τον ακριβό ομολογουμένως οβολό, για ν’ αποκτήσουν αυτή την επετειακή έκδοση του κινητού.

Μάλιστα υπάρχουν αρκετές αναφορές ότι η Apple έχει πραγματοποιήσει μεγάλου όγκου παραγγελίες από τους προμηθευτές της! Αυτό δείχνει ότι η εταιρεία ετοιμάζεται να βάλει στα συρτάρια της δεκάδες εκατομμύρια από τα δαπανηρά αυτά τηλέφωνα. Και το κερασάκι στην τούρτα, είναι η τιμή της μετοχής της Apple, που έχει πάρει την ανοδική πορεία, εν όψη ανακοίνωσης της νέας συσκευής.

Αυτό που ακούγεται για την νέα επετειακή έκδοση, είναι ότι θα έχει μία edgeless OLED οθόνη, που χρησιμοποιούν λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια καθώς δεν χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό και παρέχουν πλούσια, βαθιά χρώματα. Υπόψιν οι συσκευές που έχει τώρα στην αγορά, έχουν οθόνη υγρών κρυστάλλων. Επίσης ακούγεται ότι αντί για σαρωτή δαχτυλικού αποτυπώματος, θα ενσωματώνει ένα νέο σύστημα με τρισδιάστατο σύστημα αναγνώρισης προσώπου, ενώ επιπρόσθετα, θα έχει και την δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Λοιπόν τι λέτε, θα τα δώσετε τα 1100€ για την επετειακή έκδοση του iPhone!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com