Δείτε το πρώτο Authorized Xiaomi Store στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies (photos & video)

Μοίρασε την γνώση...

Άνοιξε λοιπόν το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα στο Golden Hall, όπως είχαμε αναφέρει και παλιότερα, από την Info Quest Technologies. Μάλιστα είναι ένα από τα πρώτα που ανοίγουν στην Ευρώπη.

ELD_5919

Δείτε και το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που βρήκαμε, με εικόνες μέσα από το μαγαζί, δείχνοντας την ποικιλία των προϊόντων που μπορείτε να βρείτε.


IMG_9671

ELD_5934

IMG_9677

ELD_6036

ELD_6084

ELD_6007

Έτσι στο νέο Mi Store θα μπορείτε να δείτε από κοντά και να αγοράσετε σε τιμές Ελλάδας, αλλά και με την εγγύηση αγοράς από την Ελλάδα, smartphones, ακουστικά, θήκες, fitness trackers & ζυγαριές, Bluetooth ηχεία, Power Banks & Rooters, τηλεοράσεις, πατίνια, ποδήλατα και drones, αλλά και φίλτρα νερού, ατμομάγειρες ρυζιού και Air Purifiers. Υπόψιν η ποικιλία του καταστήματος προγραμματίζεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο σιγά-σιγά!

ELD_5936

ELD_5949

ELD_5968

IMG_9615

ELD_5985

Να σημειώσουμε ότι το κατάστημα θα λειτουργεί πιλοτικά τον Αύγουστο, με στόχο να είναι σε πλήρη ετοιμότητα το φθινόπωρο, που θα γίνουν και τα επίσημα εγκαίνια.


Το κατάστημα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής της Info Quest Technologies για δυναμική ανάπτυξη στον τομέα του Mobility / Internet of Things. Αποτελεί συνέχεια της επένδυσή της στη συνεργασία με τη Xiaomi και η εταιρεία ελπίζει να αποτελέσει και την απαρχή ενός νέου δυναμικού και επιτυχημένου καναλιού λιανικής πώλησης για τον Όμιλο Quest.

ELD_6092

Επισκεφθείτε το mi Store web page στο www.mistore-greece.gr και το FB Page @mistoregreece

Δείτε εδώ το video που ετοιμάσαμε για το πρώτο Authorized Mi Store στην Ελλάδα στο Golden Hall

 

Τώρα θα μου πείτε…και από τιμές!? Οι τιμές είναι οι αναμενόμενες, το καταλαβαίνετε. Δεν είναι δυνατόν το x κινητό να το πουλάει η InfoQuest όσο ένα κινεζομάγαζο. Στην τιμή Ελλάδας περιλαμβάνονται τα μεταφορικά, τελωνείο, φόρος, υπάλληλοι, κατάστημα, κόστος εγγύησης και ανταλλακτικών, που όλα αυτά αυξάνουν την τελική τιμή. Οπότε έχετε να διαλέξετε αγορά από Ελλάδα με την εγγύηση από Ελληνικό κατάστημα ή να το δείτε εκεί και να το παραγγείλετε από Κίνα, με αναμονή ενός μήνα περίπου, με πιθανότητα τελωνείου, εκτός εάν το αγοράσετε από EU αποθήκη ή με τριγωνική αποστολή και σε περίπτωση προβλήματος να περιμένετε πόσο καιρό μπρος – πίσω. Η κάθε επιλογή έχει τα θετικά της και τ’ αρνητικά της, οπότε εσείς αποφασίζετε. Εμείς πάντως εδώ θα σας ενημερώνουμε σωστά για όλες τις περιπτώσεις.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com