Δείτε το Moto X4 με διπλή κάμερα και προστασία IP68!

Μοίρασε την γνώση...

Σας έχουμε αναφέρει και άλλη φορά το Moto X4. Μάλιστα περιμέναμε, βάση τις φήμες που υπήρχαν τότε, να έχει ήδη ανακοινωθεί. Αντ’ αυτού βγήκε μία νέα φωτογραφία του κινητού, που επιβεβαιώνει τον σχεδιασμό που έχουμε δει μέχρι στιγμής. Αυτό που διαφέρει όμως αυτή την φορά είναι τα χαρακτηριστικά, που σε σχέση με αυτά που είχαμε δει προηγουμένως είναι διαφορετικά.

Σύμφωνα με τις νέα στοιχεία, το Χ4 θα έχει οθόνη στις 5,2 ίντσες με ανάλυση full-HD, ενώ θα είναι και αδιάβροχο με πιστοποίηση IP68. Ο επεξεργαστής που θα έχει θα είναι ο Snapdragon 630 και όχι ο 660 τελικά, με χρονισμό στα 2.2GHz και εν τέλει η RAM του θα είναι στα 4GB με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB. Στο πίσω μέρος θα έχει δύο κύριες κάμερες, 8MP και 12MP. Αυτό που ξέραμε είναι ότι θα ήταν και οι δύο 13MP που άλλαξε. Η μπροστινή κάμερα αναμένεται στα 16MP. Τέλος, η μπαταρία θα είναι 3.000mAh αντί για 3.800mAh που ξέραμε μέχρι στιγμής.


Επίσης, παρόλο όπως είπαμε το περιμέναμε για τέλη ιούνη, οι νέες πληροφορίες λένε για το Φθινόπωρο, κοντά στην Black Friday. Όσο για την τιμή, ξέορυμε ότι μάλλον θα κυμαίνεται στα 325 δολάρια στην Ινδία, αλλά ακόμη δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com