Δεν άντεξε το σκάνδαλο ο πρόεδρος της LeEco, Jia Yueting και παραιτήθηκε!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν μερικές ημέρες, ο Jia Yueting, ιδρυτής της LeEco (Leshi Internet Information & Technology Corp) υπέβαλε την παραίτησή του από πρόεδρος της εταιρείας. Είχε προηγηθεί λίγες ώρες πριν, δημόσια έκκλησή του προς όλες τις πλευρές για υπομονή, μετά τις δύσκολες στιγμές που περνάει η εταιρεία λόγω κρίσης ρευστότητας.

Ο Yueting, σε πρόσφατες δηλώσεις του στα social media, είχε υποσχεθεί να αποπληρώσει τα χρέη και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της LeEco για ηλεκτρικό αυτοκίνητο. “Παρακαλώ, δώστε στη LeEco λίγο χρόνο, παρακαλώ δώστε στο αυτοκίνητο της LeEco λίγο χρόνο” είχε σημειώσει χαρακτηριστικά. “Θα πληρώσουμε τους πιστωτές, τους προμηθευτές και οποιαδήποτε άλλα χρέη.”

Διαφήμιση

Ο όμιλός της LeEco δραστηριοποιείται στην κατασκευή smartphones, τηλεοράσεων αλλά πλέον και αυτοκινήτων μέσω της επένδυσης στη Faraday Future. Το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με τους αναλυτές να σημειώνουν ότι προέρχονται από τις προσπάθειές του να εισέλθει στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Google news

Η παραίτηση της Jia Yueting είναι η τελευταία εξέλιξη σε μια εβδομάδα αναταραχής, όπου οι διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας θέλουν να αποσύρουν επενδύσεις μετά από αίτηση δικαστηρίου της Σαγκάης, λόγω αιτήματος της China Merchant Bank Co Ltd, να δεσμεύσει περιουσιακά στοιχεία ύψους 182 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω καθυστερημένων πληρωμών τόκων.

Wondershare WW Atlas VPN

Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει τώρα ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Liang Jun,

Από τη Faraday Future σημειώνουν ότι η παραίτηση του Jia Yueting δε θα έχει καμία επίπτωση στους δικούς της στόχους στον τομέα των αυτοκινήτων.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram