Διέρρευσαν στο διαδίκτυο και νέα στοιχεία για το πρώτο Smartwatch της Fitbit!

Μοίρασε την γνώση...

Το ντεμπούτο της Fitbit στην αγορά των SmartWatch είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, μετά από αρκετές καθυστερήσεις που προκαλούνται από ορισμένες τεχνολογίες που δεν είναι έτοιμες για λανσάρισμα.

Αλλά η Fitbit υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι εκθέσεις είναι ψευδείς και το SmartWatch είναι πραγματικά σε καλό δρόμο, τονίζοντας ότι η συσκευή αναμφίβολα θα πετύχει.

Διαφήμιση

Η ανάπτυξη των SmartWatch και οι εφαρμογές τρίτων «είναι σε καλό δρόμο», όπως λέει η εταιρεία που ισχυρίζεται «ότι το developer program είναι ψευδές».

Google news

Και όμως, οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το θέμα φαίνεται να ισχυρίζονται το αντίθετο. Εργαζόμενοι της εταιρείας, δηλώνουν ότι το SmartWatch έχει καθυστερήσει να λανσαριστεί στην αγορά, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του Fitbit αρχικά σχεδίαζε να το λανσάρει ως αντίπαλο του Apple Watch 2.

Goboo [CPS] Many GEOs Govee Many GEOs

«Αυτό το πράγμα έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί το Apple Watch 2,» είπε μια εταιρεία εμπιστευτικών πληροφοριών. «Αλλά από τη στιγμή που βγαίνει, θα υπάρξει το Apple Watch 3.»

Γιατί, λοιπόν, καθυστερεί τόσο πολύ η Fitbit να λανσάρει το νέο της SmartWatch; Ενώ προηγούμενες εκθέσεις έδειξαν ότι η Fitbit δυσκολεύεται να τοποθετήσει όλο το hardware που θέλει μέσα στο ρολόι, τώρα φαίνεται πως η εταιρεία παλεύει με το δικό της App Store, το οποίο ακόμη και τώρα δεν είναι έτοιμο να βγει στον αέρα.


Αντί της αξιοποίησης του Android Wear, το οποίο θα παρείχε πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή από εφαρμογές, η Fitbit χτίζει τη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα, δημιουργώντας ένα κατάστημα εφαρμογών που θα βασίζεται σε τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Pebble, την εταιρεία SmartWatch που εξαγόρασε πέρυσι.

Η Fitbit θέλει να πουλήσει το SmartWatch της για λιγότερο από $300 και έρχεται με πλούσια υποστήριξη εφαρμογών, αν και αυτό είναι σαφώς ένα επικίνδυνο στοίχημα, δεδομένου ότι η εταιρεία κατασκευάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα και αυτή είναι η μόνη συσκευή που το υποστηρίζει. Το app store θα είναι διαθέσιμο σε τηλέφωνα Android και iPhone, και οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάζουν τις εφαρμογές στο smartphone τους πριν από τη μεταφορά τους στο ρολόι μέσω Bluetooth.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram