Διέρρευσαν στο διαδίκτυο και νέα στοιχεία για το πρώτο Smartwatch της Fitbit!

Μοίρασε την γνώση...

Το ντεμπούτο της Fitbit στην αγορά των SmartWatch είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο, μετά από αρκετές καθυστερήσεις που προκαλούνται από ορισμένες τεχνολογίες που δεν είναι έτοιμες για λανσάρισμα.

Αλλά η Fitbit υποστηρίζει ότι όλες αυτές οι εκθέσεις είναι ψευδείς και το SmartWatch είναι πραγματικά σε καλό δρόμο, τονίζοντας ότι η συσκευή αναμφίβολα θα πετύχει.

Η ανάπτυξη των SmartWatch και οι εφαρμογές τρίτων «είναι σε καλό δρόμο», όπως λέει η εταιρεία που ισχυρίζεται «ότι το developer program είναι ψευδές».

Και όμως, οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το θέμα φαίνεται να ισχυρίζονται το αντίθετο. Εργαζόμενοι της εταιρείας, δηλώνουν ότι το SmartWatch έχει καθυστερήσει να λανσαριστεί στην αγορά, καθώς το διοικητικό συμβούλιο του Fitbit αρχικά σχεδίαζε να το λανσάρει ως αντίπαλο του Apple Watch 2.

«Αυτό το πράγμα έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί το Apple Watch 2,» είπε μια εταιρεία εμπιστευτικών πληροφοριών. «Αλλά από τη στιγμή που βγαίνει, θα υπάρξει το Apple Watch 3.»

Γιατί, λοιπόν, καθυστερεί τόσο πολύ η Fitbit να λανσάρει το νέο της SmartWatch; Ενώ προηγούμενες εκθέσεις έδειξαν ότι η Fitbit δυσκολεύεται να τοποθετήσει όλο το hardware που θέλει μέσα στο ρολόι, τώρα φαίνεται πως η εταιρεία παλεύει με το δικό της App Store, το οποίο ακόμη και τώρα δεν είναι έτοιμο να βγει στον αέρα.

Αντί της αξιοποίησης του Android Wear, το οποίο θα παρείχε πρόσβαση σε μια μεγάλη συλλογή από εφαρμογές, η Fitbit χτίζει τη δική της ιδιόκτητη πλατφόρμα, δημιουργώντας ένα κατάστημα εφαρμογών που θα βασίζεται σε τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Pebble, την εταιρεία SmartWatch που εξαγόρασε πέρυσι.

Η Fitbit θέλει να πουλήσει το SmartWatch της για λιγότερο από $300 και έρχεται με πλούσια υποστήριξη εφαρμογών, αν και αυτό είναι σαφώς ένα επικίνδυνο στοίχημα, δεδομένου ότι η εταιρεία κατασκευάζει το δικό της λειτουργικό σύστημα και αυτή είναι η μόνη συσκευή που το υποστηρίζει. Το app store θα είναι διαθέσιμο σε τηλέφωνα Android και iPhone, και οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάζουν τις εφαρμογές στο smartphone τους πριν από τη μεταφορά τους στο ρολόι μέσω Bluetooth.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com