Διέρρευσαν φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Xiaomi X1!

Μπορεί η ώρα να είναι 01:15, αλλά το iTechNews.gr δεν κοιμάται. Ψάχνει να βρει νέες ειδήσεις…Έτσι πριν από λίγο είχαμε μία σημαντική εξέλιξη στο μυστηριώδες κινητό από την Xiaomi που είδαμε μέχρι και θήκη του, πριν μερικές ημέρες! Σήμερα βρήκαμε τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής στο Weibo, μαζί με αρκετά από τα φημολογούμενα τεχνικά χαρακτηριστικά του!

Βάση τις πληροφορίες που μαζέψαμε, το κινητό με την κωδική ονομασία Xiaomi X1, θα έχει μία οθόνη 5.5 ιντσών από την Pegasus, με ανάλυση 2160 x 1080. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 660 SoC στο εσωτερικό! Όσο για την κάμερα και την θέση που θα έχει ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, φαίνεται ότι αυτά που είχαμε δει στην θήκη, ισχύουν. Το Χ1 πάντως αναμένεται να ακολουθήσει και αυτό την μόδα της διπλής κάμερας, με φακούς Sony IMX362 ή IMX386, ενώ ίσως και μπροστά το κινητό να έχει διπλή κάμερα, κάτι που θα το έκανε πολύ ενδιαφέρον.

Οι ίδιες φήμες αναφέρουν την ύπαρξη 2 συσκευών, μία με κανονική οθόνη και μία με full active οθόνη! Το πρώτο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με 4 GB + 64 GB στα $294 ή $339 και μία ακόμα έκδοση με 4 GB + 128 GB στα $368 ή $412, τιμή Κίνας πάντα. Η δεύτερη έκδοση της συσκευής, με την πλήρη οθόνη θα διατίθεται σε έκδοση με 6 GB + 64 GB και τιμή $339 καθώς και μία ακόμα πανίσχυρη έκδοση με 6 GB RAM + 128 GB στα $412, πάντα τιμή Κίνας.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα