Διέρρευσε εικόνα με το πως θα είναι το Xiaomi Mi Mix 2!

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Mi Max πέρυσι και το Mi Mix φέτος, είναι από τα πιο αγαπημένα κινητά, απ’ ότι φαίνεται, ανάμεσα στους οπαδούς της Mi. Έτσι όταν υπάρχουν φήμες για την επόμενη έκδοση του κινητού, το Mi Mix 2, και ακόμα περισσότερο φωτογραφία, γίνεται χαμός! Δείτε λοιπόν μία πραγματικά εντυπωσιακή φωτογραφία που βρήκαμε από το επερχόμενο Xiaomi Mi Mix 2.

Ουσιαστικά η φωτογραφία που κυκλοφόρησε δεν είναι τίποτα άλλο από ένα εντυπωσιακό render της συσκευής. Την φωτογραφία την ανέβασε στο διαδίκτυο ο πολύ γνωστός μας leakster Arun Maini. Βάση με τα όσα ισχυρίζεται, αυτό που ανέβασε δεν είναι τίποτα άλλο από μία render εικόνα της τελικής μορφής του Mi Mix 2, έτσι όπως αναμένεται να το δούμε στην αγορά το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού ανακοινωθεί επίσημα.


Στην φωτογραφία βλέπουμε την ολοκληρωτική απουσία περιθώριου (bezel) τριγύρω! Δεν έχει δηλαδή ούτε κάτω που έχει το Mi Mix για να έχει την κάμερα. Επίσης βλέπουμε στο πίσω μέρος το κινητό να μην ακολουθεί την μόδα της διπλής κάμερας, ενώ ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, βρίσκεται από κάτω από την κάμερα. Όσο για την μπροστινή κάμερα….αφού δεν υπάρχει χώρος να τοποθετηθεί, φήμες λένε για αναδυόμενη κάμερα στο πάνω τμήμα της συσκευής.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι αυτή η φωτογραφία είναι απλώς render, οπότε δεν είμαστε και 100% σίγουροι ότι στο τέλος το Mi Mix 2 θα είναι έτσι. Σίγουρα πάντως εάν είναι έτσι, θα γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η συσκευή!Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com