Διαδικτυακό περιεχόμενο για παιδιά ετοιμάζει το BBC

Μοίρασε την γνώση...

Το γνωστό ενημερωτικό και ψυχαγωγικό δίκτυο BBC ανακοίνωσε πως ετοιμάζει online περιεχόμενο για παιδιά, για την ανάπτυξη του οποίου θα επενδύσει περίπου 44 εκατ. δολάρια.

Το εν λόγω πρότζεκτ θα ξεκινήσει άμεσα προκειμένου να ολοκληρωθεί σε ορίζοντα τριετίας, ενώ, σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η εταιρεία, σε αυτό θα περιλαμβάνονται video, live online clips, vlogs, podcasts, κουίζ, παιχνίδια και εφαρμογές, τα οποία θα προσφέρονται παράλληλα με το παραδοσιακό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Διαφήμιση

Η εν λόγω απόφαση του BBC σχετίζεται άμεσα με πρόσφατη έρευνά του σύμφωνα με την οποία το 70% των παιδιών στη Βρετανία παρακολουθούν τηλεοπτικό περιεχόμενο μόνο μέσω YouTube.

Google news

Πηγή

Cubot WW Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram