Δωρεάν διαθέτει πια το Kaspersky Free η εταιρεία παγκοσμίως!

Μπορεί η Kaspersky να μην πηγαίνει πολύ καλά παγκοσμίως, μετά και από την επίθεση που δέχτηκε τελευταία από τις ΗΠΑ και την κυβέρνηση του Trump, πάραυτα αποφάσισε να διαθέσει τελικά εντελώς δωρεάν μία ειδική έκδοση του διάσημου antivirus που έχει, το Kasperkey Free, σε όλους.

Πριν προβεί σε αυτή την δωρεάν διάθεση, έκανε έρευνες για περίπου 1.5 χρόνο σε Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Κίνα και σε σκανδιναβικές χώρες. Η διάθεση του δωρεάν προγράμματος θα γίνει σταδιακά, ενώ Ελλάδα αναμένεται να το δούμε τον Οκτώβριο.

Η ειδική δωρεάν έκδοση φυσικά δεν θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της πλήρους έκδοσης. Έτσι δεν θα διαθέτει τα VPN, Parental Controls και Online Payment Protection, αλλά μη φοβάστε καθότι και αυτά που μένουν προστατεύουν και με το παραπάνω τον υπολογιστή σας, καθότι μπορεί να σκανάρει τ’ αρχεία του υπολογιστή σας για ιούς, τα email σας ή να σας προστατέψει από κακόβουλες ιστοσελίδες ενώ σερφάρετε.

Το καλό επίσης είναι ότι η Free έκδοση του προγράμματος, όπως επισημαίνει και η Kaspersky, δεν έχει διαφημίσεις, αλλά χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που περνάνε από το πρόγραμμα της για να βελτιώσει τις υπηρεσίες της.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram