Δωρεάν διαθέτει πια το Kaspersky Free η εταιρεία παγκοσμίως!

Μοίρασε την γνώση...

Μπορεί η Kaspersky να μην πηγαίνει πολύ καλά παγκοσμίως, μετά και από την επίθεση που δέχτηκε τελευταία από τις ΗΠΑ και την κυβέρνηση του Trump, πάραυτα αποφάσισε να διαθέσει τελικά εντελώς δωρεάν μία ειδική έκδοση του διάσημου antivirus που έχει, το Kasperkey Free, σε όλους.

banner

Πριν προβεί σε αυτή την δωρεάν διάθεση, έκανε έρευνες για περίπου 1.5 χρόνο σε Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Κίνα και σε σκανδιναβικές χώρες. Η διάθεση του δωρεάν προγράμματος θα γίνει σταδιακά, ενώ Ελλάδα αναμένεται να το δούμε τον Οκτώβριο.

Διαφήμιση

Η ειδική δωρεάν έκδοση φυσικά δεν θα διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά της πλήρους έκδοσης. Έτσι δεν θα διαθέτει τα VPN, Parental Controls και Online Payment Protection, αλλά μη φοβάστε καθότι και αυτά που μένουν προστατεύουν και με το παραπάνω τον υπολογιστή σας, καθότι μπορεί να σκανάρει τ’ αρχεία του υπολογιστή σας για ιούς, τα email σας ή να σας προστατέψει από κακόβουλες ιστοσελίδες ενώ σερφάρετε.

Google news

Το καλό επίσης είναι ότι η Free έκδοση του προγράμματος, όπως επισημαίνει και η Kaspersky, δεν έχει διαφημίσεις, αλλά χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που περνάνε από το πρόγραμμα της για να βελτιώσει τις υπηρεσίες της.

Redmagic WW Cubot WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram