Είναι οριστικό! 26 Ιουλίου θα δούμε MIUI 9 και Xiaomi Mi 5X!

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει σε διάφορα ενημερωτικά sites ότι 26 Ιουλίου είναι η μεγάλη ημέρα για την Xiaomi, αφού εκείνη την ημερομηνία θα μας παρουσιάσει επίσημα την νέα έκδοση του λειτουργικού της, το MIUI 9 και ένα νέο κινητό της οικογένειας Mi, το Mi5X!Όλα αυτά βέβαια τα μάθαμε λόγο ενός πόστερ που διέρρευσε στο Weibo, που μας έδειχνε αυτό που περιμέναμε εδώ και τόσο καιρό, τις ημερομηνίες!

Έτσι βάση τα όσα γράφει το πόστερ, MIUI 9 και Mi5X θα ανακοινωθούν ταυτόχρονα! Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει αυτό η Xiaomi, αφού και πέρυσι είχε κάνει τα ίδια, ανακοινώνοντας το MIUI 8 και το νέο τότε Mi Max, πιάνοντας μας μάλιστα στον ύπνο με το δεύτερο! Στο πόστερ βλέπουμε τον Kris Wu, ένα πασίγνωστο ηθοποιό στη Κίνα, να το κρατάει στο χέρι του, Απ’ αυτά που βλέπουμε, το Mi5X είναι ένα κινητό με μεταλλικό σκελετό και διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, με τον σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται ακριβώς από κάτω.


Επίσης μην ξεχνάτε ότι πριν λίγες ημέρες είχαμε δει και άλλο ένα πόστερ, που μας έδειχνε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Mi5X. Το πόστερ έλεγε ότι το Mi5X θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών, με FHD ανάλυση. Για επεξεργαστή θα έχει τον Snapdragon 625, ενώ θα έχει και 4GB RAM. Όσο για την τιμή του, στην Κίνα αναμένεται να είναι περίπου στα 295$! Βέβαια με το που διέρρευσε το πόστερ, διέρρευσε και άλλη μία φήμη, ότι θα υπάρξει και μία πιο δυνατή έκδοση του Mi5X, με Snapdragon 660 και 6GB RAM. Πάντως και οι δύο εκδόσεις ακούγεται ότι θα έχουν διπλή κάμερα 12ΜΡ, με φακό Sony IMX386 και Samsung S5k3m3, ενώ μπροστά θα υπάρχει μία κάμερα των 16MP.

Όσο για τη νέα έκδοση του MIUI, το MIUI 9, θα έρθει με χαρακτηριστικά όπως ανανεωμένα εικονίδια, νέα wallpapers, split-screen υποστήριξη, Picture-in-Picture λειτουργία, ενώ αναμένετε να είναι πιο ομαλό σε χρήση και φυσικά – πιο σταθερό.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com