Ενεργοποιήστε το God Mode στα Windows σας και αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στα πάντα!

Έχετε ακούσει ποτέ για τον πίνακα ελέγχου God Mode στα Windows!? Το God Mode είναι ουσιαστικά ένας κρυφός φάκελος που μπορείτε να τον βρείτε σε όλες τις εκδόσεις των Windows και εμφανίζει ένα πίνακα διαχείρισης με απεριόριστες δυνατότητες επιλογών! Υπόψιν ο φάκελος είναι ορατός ακόμα και σε απλούς χρήστες, σε υπολογιστές κλειδωμένους από τον διαχειριστή!Το χαρακτηριστικό αυτό δίνει την δυνατότητα πλήρης πρόσβασης σε πάρα πολλά στοιχεία στα Windows σας. Φυσικά, δεν θα το βρείτε ενεργοποιημένο εξ ορισμού, αφού δίνει πρόσβαση σε νευραλγικά σημεία του υπολογιστή σας, που θα μπορούσαν να τον κρασάρουν και καταστήσουν άχρηστο! Έτσι για να το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα. Ας δούμε όμως τι εννοούμε.

Ο κρυφός φάκελος είναι γνωστός με το όνομα “Gοd Mode.

Για να τον εμφανίσετε ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα και θα εκπλαγείτε. Θα σας προσφέρει ένα συγκεντρωτικό Πίνακα Ελέγχου με όλες τις ρυθμίσεις του λειτουργικού σας συστήματος. κάτι το οποίο το καθιστά πολύ εύκολη την διαχείριση του υπολογιστή σας.

  • Για να έχετε πρόσβαση στο φάκελο δημιουργήστε ένα νέο φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας. Μετονομάστε τον με το παρακάτω όνομα (χρησιμοποιήστε αντιγραφή και επικόλληση): God Mode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}
  • Το εικονίδιο του φακέλου θα αλλάξει σε ένα εικονίδιο του Πίνακα Ελέγχου, αλλά δεν θα είναι ο Πίνακας Ελέγχου που γνωρίζατε. Ανοίξτε τον και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Ουσιαστικά θα δείτε ότι ο φάκελος που φτιάξατε στην επιφάνεια εργασίας, θα μετονομαστεί σε God Mode και θα έχει το εξής εικονίδιο.

Σημείωση: Μην το δοκιμάσετε σε συστήματα με Windows Vista 64-bit, καθώς προκαλεί επαναλαμβανόμενες επανεκκινήσεις.

Μπαίνοντας μέσα στο φάκελο που μόλις φτιάξατε βλέπετε ότι έχετε στη διάθεσή σας μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ λίστα από εντολές

και καμιά εικοσαριά άλλες σελίδες ακόμα….

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι πολύ χρήσιμο εάν θέλετε να κάνετε κάτι και δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε, αφού τα έχει ΟΛΑ μαζεμένα!

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα