Ενημερώθηκε η λίστα των Xiaomi που θα πάρουν μεθαύριο το MIUI 9! Δείτε εάν είστε σίγουρα μέσα! Δείτε την ειδική έκδοση του Mi Band 2, που θ’ ανακοινωθεί στην εκδήλωση!

Δεν έχουν μείνει και πάρα πολλές ημέρες από την ημερομηνία που περιμένουμε να δοθεί η νέα έκδοση τη MIUI, το MIUI 9. Για τον λόγο αυτό κυκλοφόρησε η Xiaomi και την επίσημη λίστα των μοντέλων της που θα πάρουν την τελευταία έκδοση. Ας δούμε ποια είναι και εάν είστε μέσα!?

 

MIUI 9 θα λάβουν τελικά τα εξής μοντέλα:

The Mi Family
Xiaomi Mi 6
Xiaomi Mi 5s
Xiaomi Mi 5s Plus
Xiaomi Mi 5c
Xiaomi Mi 5
Xiaomi Mi 4S
Xiaomi Mi 4c
Xiaomi Mi 4
Xiaomi Mi 3
Xiaomi Mi 2/2S
Xiaomi Mi MIX
Xiaomi Mi Max
Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi Mi Note/Pro
Xiaomi Mi Pad 2
Xiaomi Mi Pad

The Redmi Family
Xiaomi Redmi Note 4X
Xiaomi Redmi Note 4
Xiaomi Redmi Note 3
Xiaomi Redmi Note 2
Xiaomi Redmi Note
Xiaomi Redmi Pro
Xiaomi Redmi 4X
Xiaomi Redmi 4A
Xiaomi Redmi 4
Xiaomi Redmi 4 Prime
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Xiaomi Redmi 3
Xiaomi Redmi 2A
Xiaomi Redmi 2/Prime
Xiaomi Redmi 1S
Xiaomi Redmi 1

Επίσης μην ξεχνάτε ότι δεν θα πάρουν όλοι μαζί την νέα έκδοση. Έτσι, στην αρχή θα την πάρουν όσοι έχουν κινητό Xiaomi Mi 6 & Redmi Note 4X (Ιούλιο 26). Μετά θα την πάρουν την νέα έκδοση όσοι έχουν τα εξής κινητά:Xiaomi Mi Note 2, Xiaomi Mi Mix, Xiaomi Mi 5s, Xiaomi Mi 5c, Xiaomi Mi 5, Xiaomi Redmi Note 4, Xiaomi Redmi 4 και Xiaomi Redmi 4X. Στην τρίτη παρτίδα είναι οι υπόλοιποι. Το σίγουρο είναι ότι είναι πραγματικά εντυπωσιακό, το γεγονός ότι τα Mi2 και Mi2S, κινητά πενταετίας πια, θα πάρουν αναβάθμιση. Υπόψιν μόνο, το ότι θα πάρουν MIUI 9, δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα βασίζεται και η εκδοσή τους σε Android 7.0

Επίσης διαβάζω ότι την συγκεκριμένη ημέρα θα δείξουν στην εκδήλωση και κάποια ειδική έκδοση του Mi Band 2. Υποθέτω θα είναι κάτι ανάλογο  με την έκδοση που έδειξαν ότι βγήκε το Mi6, που είχε χαραγμένο ένα 6 επάνω….δηλαδή τίποτα το σημαντικό!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα