Επίσημα τέλος δόθηκε στα Windows Phone 8.1 από την Microsoft σήμερα!

Μοίρασε την γνώση...

Έχουμε αναφέρει και παλιότερα ότι για την Microsoft το θέμα smartphones έχει κλείσει εδώ και κάμποσο καιρό, αν και έχει αφήσει ένα μικρό παραθυράκι. Πάντως σήμερα και επίσημα έδωσε τίτλους τέλους και στα Windows 10 Mobile.

Geekbuying WW

Απ’ ότι φαίνεται, παρότι τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες που έκανε η Microsoft ακόμα και με τα Windows 10 Mobile που έβγαλε, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την κατάσταση. Παρόλα αυτά, αν και η εταιρεία κολοσσός του computing δεν φαίνεται να νοιάζεται και ιδιαίτερα για την αγορά των smartphones, εξακολουθούσε (μέχρι πρότινος) να στηρίζει με updates τα κινητά που έφεραν τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της (Windows Phone 8.1) που έκαναν την εμφάνιση τους πριν τα Windows 10 Mobile.

Διαφήμιση

Αν και μάλλον η είδηση που ακολουθεί αφορά λίγο κόσμο (ειδικότερα στην χώρα μας), καθώς είναι μάλλον ελάχιστοι οι εναπομείναντες users που έχουν στην κατοχή τους μία Windows Phone 8.1 συσκευή, η Microsoft ανακοίνωσε ότι από αύριο (12/7) τερματίζει (και επισήμως) την υποστήριξη για Windows Phone 8.1. Αν και οι Windows Phone users έχουν συρρικνωθεί, υπολογίζεται ότι οι συσκευές που «φοράνε» το συγκεκριμένο λειτουργικό αντιστοιχούν στο 70% του συνόλου. Όπως έγινε γνωστό, η Microsoft δεν θα τερματίσει πλήρως την υποστήριξη, καθώς θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί minor security updates όποτε υπάρχει ανάγκη, αλλά σε γενικές γραμμές μην περιμένετε και πολλά από εδώ και στο εξής…

Google news

Πηγή

Cafago WW Gshopper Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram