Επίσημα τέλος δόθηκε στα Windows Phone 8.1 από την Microsoft σήμερα!

Μοίρασε την γνώση...

Έχουμε αναφέρει και παλιότερα ότι για την Microsoft το θέμα smartphones έχει κλείσει εδώ και κάμποσο καιρό, αν και έχει αφήσει ένα μικρό παραθυράκι. Πάντως σήμερα και επίσημα έδωσε τίτλους τέλους και στα Windows 10 Mobile.

Απ’ ότι φαίνεται, παρότι τις όποιες φιλότιμες προσπάθειες που έκανε η Microsoft ακόμα και με τα Windows 10 Mobile που έβγαλε, δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την κατάσταση. Παρόλα αυτά, αν και η εταιρεία κολοσσός του computing δεν φαίνεται να νοιάζεται και ιδιαίτερα για την αγορά των smartphones, εξακολουθούσε (μέχρι πρότινος) να στηρίζει με updates τα κινητά που έφεραν τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού της (Windows Phone 8.1) που έκαναν την εμφάνιση τους πριν τα Windows 10 Mobile.


Αν και μάλλον η είδηση που ακολουθεί αφορά λίγο κόσμο (ειδικότερα στην χώρα μας), καθώς είναι μάλλον ελάχιστοι οι εναπομείναντες users που έχουν στην κατοχή τους μία Windows Phone 8.1 συσκευή, η Microsoft ανακοίνωσε ότι από αύριο (12/7) τερματίζει (και επισήμως) την υποστήριξη για Windows Phone 8.1. Αν και οι Windows Phone users έχουν συρρικνωθεί, υπολογίζεται ότι οι συσκευές που «φοράνε» το συγκεκριμένο λειτουργικό αντιστοιχούν στο 70% του συνόλου. Όπως έγινε γνωστό, η Microsoft δεν θα τερματίσει πλήρως την υποστήριξη, καθώς θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί minor security updates όποτε υπάρχει ανάγκη, αλλά σε γενικές γραμμές μην περιμένετε και πολλά από εδώ και στο εξής…

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com