Επιβεβαιώνεται ότι ανοίγει το πρώτο Mi Home στην Ελλάδα, στο Golden Hall, πριν την λήξη του καλοκαιριού!

Μοίρασε την γνώση...

Σας είχαμε αναφέρει και παλιότερα ότι η InfoQuest, στην προσπάθεια της να εδραιωθεί σαν κύριος αντιπρόσωπος της Xiaomi στην Ελλάδα, σκεφτόταν ν’ ανοίξει το πρώτο Mi Home στην Αθήνα και μάλιστα είχε βάλει και αγγελία στο kariera.gr όπου έψαχνε προσωπικό! Τώρα μάθαμε ότι ίσως και μέσα στον Ιούλιο, να το δούμε να πραγματοποιείται!

Είχαμε αναφέρει στο προηγούμενο άρθρο μας, ότι ο χώρος που θ’ ανοίξει το πρώτο Mi Home, μάλλον θα είναι στο Golden Hall. Απ’ ότι φαίνεται αυτό τελικά ισχύει, καθώς έχουν ξεκινήσει ήδη οι εργασίες διαμόρφωσις του. Μάλιστα οι ίδιες φήμες λένε ότι μπορεί και ν’ ανοίξει και πριν το τέλος του Ιούλη, αλλά ας περιμένουμε τα επίσημα εγκαίνια. Σίγουρα πάντως το ότι το έβαλε μπροστά, δείχνει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την συνεργασία που έχει η InfoQuest με την Xiaomi και σίγουρα θα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για όλες τις υπόλοιπες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο και φέρνουν κινητά και αξεσουάρ της Xiaomi στην Ελλάδα.

Το ωραίο πάντως είναι ότι ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει την δυνατότητα να δει από κοντά και να πιάσει, όλα σχεδόν τα καινούργια προϊόντα της Xiaomi και σίγουρα όχι μόνο τα κινητά της που έχουν ήδη γίνει πολύ γνωστά στον Έλληνα αγοραστή. Στο ελληνικό Mi Home θα υπάρχει η δυνατότητα να δείτε από κοντά έξυπνες λάμπες, ποδήλατα, συσκευές μαγειρικής, συστήματα Home automation, drones κ.α.

Εν αναμονή λοιπόν και των επίσημων εγκαινίων….


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com