Η AMD “κλέβει” μερίδιο αγοράς από την Intel, αναφέρει η Passmark!

Μοίρασε την γνώση...

Την εμπορική επιτυχία των επεξεργαστών Ryzen της AMD επιβεβαιώνουν πρόσφατα στοιχεία από τη βάση δεδομένων του Passmark, δείχνοντας ότι η εταιρεία έχει αρχίσει, μετά από πολύ καιρό, να “κλέβει” μερίδιο αγοράς από την κυρίαρχο Intel.

Geekbuying WW

Οπωσδήποτε η τάση που παρατηρείται στο Passmark δεν ισοδυναμεί με μια ολοκληρωμένη στατιστική μελέτη, όμως μπορεί να θεωρείται ενδεικτική της γενικότερης κατάστασης στην αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η AMD δεν έχει καταφέρει να πετύχει κάτι παρόμοιο εδώ και πολλά χρόνια, ειδικά μετά από το λανσάρισμα των επεξεργαστών Core της Intel.

Διαφήμιση

Στο παρακάτω γράφημα, που συνέθεσε η ομάδα του Passmark, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μεριδίου αγοράς των δύο εταιρειών, όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Google news

Πηγή

Blackshark WW Cafago WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram