Η AMD παρουσίασε αύξηση κατά 19% από τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα του GAAP (Generally Accepted Accounting Principles)!

Μοίρασε την γνώση...

Η AMD απ’ ότι φαίνεται έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό comeback, χάρις τις CPUs Ryzen. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι και οι GPU του Radeon έγιναν επίσης εξαιρετικά δημοφιλείς, με τις GPU να πωλούνται σχεδόν απευθείας και σε καταστήματα λιανικής πώλησης. Όλα αυτά βοήθησαν τα οικονομικά της AMD απ΄ότι φαίνεται κατά πολύ!

Έτσι η AMD κατάφερε να παραμείνει στην επιφάνεια κάτι που φάνηκε και στα οικονομικά αποτελέσματα του GAAP για το δεύτερο τρίμηνο του 2017. Η ροή εσόδων βελτιώθηκε παρουσιάζοντας αύξηση κατά 19%. Απ’ ότι φαίνεται η AMD μάλλον έχει βρει τον παλιό της εαυτό και ανεβαίνει σιγά-σιγά στην κορυφή και πάλι! Παρόλο που είχαν και κάποιες απώλειες, απ’ ότι φαίνεται σύντομα θα τις αφήσουν πίσω, οδηγώντας την εταιρεία σε κέρδος.

Τα αποτελέσματα του GAAP μεταφράζονται σε κέρδη 2 σεντ ανά μετοχή με έσοδα ύψους 1.22 δισ. δολάρια. Αυτό μεταφράζεται επίσης σε μια αύξηση των εσόδων κατά 19% σε σύγκριση με αυτά που σημειώθηκαν το προηγούμενο έτος, που ήταν 1.3 δισ. δολάρια. Μπορεί η εταιρεία στο 2ο τρίμηνο του 2017 να εμφανίστηκε με απώλειες 16 εκατομμυρίων δολαρίων, πήγε όμως πολύ καλύτερα από το πρώτο τρίμηνο όπου εμφάνισε απώλειες κατά 73 εκατομμύρια δολάρια.

Η CEO της AMD, Dr Lisa Su , ενθουσιασμένη από την βελτίωση της οικονομικής θέσης της εταιρείας, ανέφερε ότι «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη βελτιωμένη οικονομική μας επίδοση, συμπεριλαμβανομένης της διψήφιας αύξησης των εσόδων και της διαχρονικής επέκτασης του μικτού περιθωρίου με τη δύναμη των νέων προϊόντων μας».

Η εταιρεία κατάφερε να αποφέρει έσοδα ύψους 659 εκατομμυρίων δολαρίων και εκτιμά ότι θα αυξηθεί κατά 23% το τρίτο τρίμηνο του 2017. Είναι πολύ ωραίο που βλέπουμε ξανά την AMD να επιστρέφει τόσο δυναμικά στην αγορά. Εσείς τι λέτε!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com