Η Digea ενημερώνει ότι το σύστημα θα αλλάξει και καλό είναι να μην αγοράζετουμε παρωχημένης τεχνολογίας τηλεοράσεις

Μοίρασε την γνώση...

Αναπόφευκτη θεωρεί τη μετάβαση στη νέα τεχνολογία DVB-T2 η Digea, με τους επικεφαλής της να ζητούν από την Πολιτεία να ενημερώσει τους πολίτες ώστε να αποφύγουν την αγορά τηλεόρασης παρωχημένης τεχνολογίας.

Η έγκαιρη ενημέρωση των δραστηριοποιούμενων στον χώρο της εισαγωγής και εμπορίας τηλεοπτικών δεκτών και αποκωδικοποιητών σχετικά με την τεχνολογία που θα υιοθετήσει η χώρα θα συντελέσει ακόμη στην αποφυγή μαζικής διάθεσης εξοπλισμού της παλαιάς τεχνολογίας στην ελληνική αγορά.

Η διοίκηση της Digea επίσης χθες κατέστησε σαφές ότι δεν επιθυμεί να συνεχιστεί η μετάδοση των προγραμμάτων της ΕΡΤ μέσα από το δικό της δίκτυο, εξέφρασε σοβαρές αντιρρήσεις για τον αριθμό 7 όσον αφορά τις άδειες πανελλαδικής εμβέλειας που θα προκηρύξει το ΕΣΡ, ενώ ζήτησε να καταρτιστεί συνολικά ένας οδικός χάρτης για το μέλλον της ψηφιακής τηλεόρασης στην Ελλάδα, ώστε, μεταξύ άλλων, οι επιχειρηματίες στον χώρο να γνωρίζουν με ακρίβεια το τοπίο προκειμένου να λάβουν αποφάσεις.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com