Η Google επιβεβαιώνει την ένωση του YouTube και του Google Play Music σε μία υπηρεσία.

Μοίρασε την γνώση...

Η Google απ’ ότι φαίνεται έχει την τάση να δημιουργεί πολλά προϊόντα που καταλήγουν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, σε κάποιο βαθμό. Το Android και το Chrome OS, τα μηνύματα Allo και Android και άλλα πολλά. Ωστόσο, δύο από τις συνδρομητικές υπηρεσίες της Google, το YouTube Red και το Music Google Play, σύντομα θα συγχωνευθούν σε μία υπηρεσία.

Η συγχώνευση επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρείου του New Music Seminar στη Νέα Υόρκη, από τον επικεφαλής της μουσικής του YouTube, Lyor Cohen. Εξήγησε ότι η Google πρέπει να συγχωνεύσει τις υπηρεσίες για να βοηθήσει τους νέους συνδρομητές, λέγοντας: “Το σημαντικό είναι να συνδυάσουμε το YouTube Red και το Google Play Music ώστε να έχουμε μία προσφορά”. Η Google δημοσίευσε αργότερα μια δήλωση στο The Verge , που αναφέρει ότι η εταιρεία εξακολουθεί να αξιολογεί τις επιλογές και θα ειδοποιεί τους χρήστες πριν από οποιεσδήποτε αλλαγές.

Το οικοσύστημα μουσικής της Google είναι λίγο περίπλοκο, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μια συγχώνευση θα το λύσει. Το Music Google Play είναι μια πιο τυπική υπηρεσία μουσικής συνεχούς ροής, ενώ το Music YouTube εστιάζει σε μουσικά βίντεο / βίντεο συναυλιών (και δεν έχει διαφημίσεις εάν πληρώνετε για το YouTube Red). Το YouTube Red είναι περισσότερο ή λιγότερο ένα εντελώς διαφορετικό προϊόν, εστιάζοντας στην αφαίρεση διαφημίσεων από ta βίντεο και την προσφορά πρωτότυπου περιεχομένου. Πάνω από όλα αυτά, το Music Google Play συνοδεύεται από συνδρομή Red στο YouTube και αντίστροφα.

Ο Cohen δεν ανέφερε ρητώς εάν θα συγχωνευτούν και οι εφαρμογές YouTube Music / YouTube και Music Google Play, αλλά φαίνεται μάλλον απίθανο. Υποθέτω η όλη κίνηση είναι περισσότερο επανασχεδιασμός των συνδρομητικών υπηρεσιών, όπως κάτι παρόμοιο έχει γίνει και με το Amazon Prime, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε τι θα γίνει τελικά.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com