Η Huawei θα βγάλει το πανίσχυρο 10nm Kirin 970 chip σε μαζική παραγωγή τον Σεπτέμβριο!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο chip της Huawei είναι το Kirin 970 και είναι κατασκευή 10nm. Απ’ ότι φαίνεται οι τελευταίες φήμες λένε ότι θα αρχίσει να βγαίνει σε μαζική παραγωγή από τον Σεπτέμβριο. Σας είχαμε ήδη αναφέρει ότι η TSMC για να μην χάσει το τρένο, θα προσπαθήσει να λύσει τα προβλήματα που είχε και θα προχωρούσε σε λιθογραφία 10nm. Ε λοιπόν απ’ ότι φαίνεται κατάφερε και τα έλυσε, οπότε η Huawei αποφάσισε ότι αυτή θα κατασκευάσει τα chips που θέλει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να καταφέρει η εταιρεία να φτιάξει τα chip που θέλει για το Mate 10, που υπολογίζεται ότι θα βγει τον Οκτώβριο.

Πιστεύουμε ότι και το Kirin 970 θα κρατήσει την αρχιτεκτονική Cortex-A73/A53, που την είδαμε για πρώτη φορά στο Kirin 960. Παρόλα αυτά αναμένεται να υπάρχει μία διαφορά στην απόδοση μεταξύ των δύο επεξεργαστών, ειδικότερα στην GPU, όπου θα υπάρχουν πια 12 πυρήνες διαθέσιμοι. Αυτό το γεγονός δείχνει ότι ο 970 θα είναι πολύ καλύτερος από τον Snapdragon 835, αλλά και πάλι δεν είναι λίγες οι φορές που η Qualcomm καταφέρνει κάπως και κερδίζει!


Πάντως το Mate 10 αναμένεται να είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό. Έτσι, εκτός από τον πανίσχυρο επεξεργαστή, θα έχει μία JDI’s 6-ίντσες “Full Active” LCD οθόνη με σχεδόν ανύπαρκτα περιθώρια. Υπομονή λοιπόν για λίγο ακόμα να δούμε τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει η Huawei.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com