Η Info Quest Technologies θα διαθέτει και τα DJI Drones στην Ελληνική αγορά!

Μοίρασε την γνώση...

Η Info Quest Technologies, εταιρεία του Ομίλου Quest, εστιάζοντας στρατηγικά στην παροχή καινοτομικών προϊόντων και λύσεων στον τομέα του Internet of Things & Mobility,  ανακοινώνει  την έναρξη της συνεργασία της με την DJI, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές drones στον κόσμο.

banner

Με κουλτούρα τη συνεχή καινοτομία  και εστίαση στη μετατροπή της περίπλοκης τεχνολογίας σε εύχρηστες συσκευές, η DJI είναι ο ηγέτης στην αγορά των drones. Καταπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο, πολύτιμες προσωπικές αναμνήσεις και επαγγελματικές εικόνες υψηλής ποιότητας καταγράφονται καθημερινά από εκατομμύρια χρήστες, σε κάθε γωνιά του κόσμου, με τη χρήση των προϊόντων  DJI.

Διαφήμιση

Από το οικονομικότερο μοντέλο μπορεί κανείς να διαπιστώσει τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν τα drones της DJI, ακόμα και εκείνα της consumer σειράς. Ξεκινώντας από το μοντέλο Spark,  η λειτουργία ‘’Obstacle Sensing System’’ επιτρέπει στο drone να εντοπίσει τυχόν εμπόδια που βρίσκονται μπροστά του και να τα αποφύγει. Στην συνέχεια, μοντέλα όπως το Mavic Pro, με 4k κάμερα και 12 megapixel αποδίδουν στο μέγιστο τα βίντεο και τις εικόνες που επιθυμεί ο χρήστης να απαθανατίσει. Το κράμα τιτανίου και άλλων μετάλλων στα μοντέλα Phantom 4 Pro και 4 Pro Plus κάνουν το drone ακόμα ελαφρύτερο. Με τις λειτουργίες TapFly και Active Track, τα drones της DJI αποτελούν το καλύτερο gadget, παιχνίδι, επαγγελματικό εργαλείο. Η γκάμα συνεχώς αναπτύσσεται και διευρύνεται με νέα προηγμένα μοντέλα, καλύπτοντας και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Google news

Σήμερα, τα προϊόντα DJI επαναπροσδιορίζουν το τρόπο εργασίας σε πολλούς επαγγελματικούς χώρους. Οι επαγγελματίες στο χώρο του κινηματογράφου, της φωτογραφίας, της γεωργίας, των κατασκευών, τη διάσωσης, χρησιμοποιούν τα προϊόντα της DJI δίνοντας νέες προοπτικές στην εργασία τους, καθώς τους  βοηθούν να φέρουν εις πέρας το έργο τους ασφαλέστερα, ταχύτερα και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από ποτέ. Παράλληλα, δίνουν σε όσους αγαπούν την τέχνη της εικόνας και της περιπέτειας, μοναδικές ευκαιρίες και δυνατότητες να γίνουν περισσότερο ευρηματικοί και δημιουργικοί.

Geekmaxi Many GEOs Hekka

Τα drones της DJI  είναι διαθέσιμα στις μεγάλες αλυσίδες λιανικής πώλησης, στο ηλεκτρονικό κατάστημα  www.you.gr  και σε επιλεγμένους συνεργάτες της Info Quest Technologies, σε τιμές που ξεκινούν από τα 599€.

Σχετικά με την Info Quest Technologies


H Info Quest Technologies (www.infoquest.gr), μέλος του Ομίλου Quest, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών Πληροφορικής στην Ελλάδα, με περισσότερα από 35 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Συνεργάζεται με κορυφαίους διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής και επικοινωνιών, ενώ διαθέτει, επίσης, και μία ευρεία γκάμα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.  Η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικά στον τομέα του Cloud & του e-commerce, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα λύσεων & υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας, καθώς και στον τομέα του Mobility, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα στην αγορά.

Εναλλακτικά μπορείτε να δείτε και από Κίνα, όπου σίγουρα θα τα βρείτε πιο φθηνά σε Geekbuying, Banggood, Lightinthebox, TomTop και Zapals.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram