Η Logitech εξαγόρασε την ιδιαίτερα δημοφιλή για τα εντυπωσιακά gaming headsets Astro Gaming!

Μοίρασε την γνώση...

Η Astro Gaming είναι μία εταιρεία πολύ γνωστή στους gamers, λόγω των εντυπωσιακών gaming headsets που φτιάχνει. Η εταιρεία μόλις αγοράστηκε από την Logitech.

Geekbuying WW

Η Logitech έδωσε 85 εκατομμύρια δολάρια για να μπορέσει να κάνει αυτή την αγορά. Η Astro Gaming αναμένεται να ενταχθεί στον τομέα της Logitech που εστιάζει περισσότερο στο PC gaming. Οι τελικές υπογραφές και μεταφορά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος αναμένεται να τελειώσει μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών, η Logitech θα έχει την ευκαιρία να μπει πιο έντονα σε αγορές που είχε εγκαταλείψει τα τελευταία χρόνια.

Διαφήμιση

Πάντως αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι η Astro Gaming θα εξακολουθήσει να κάνεις την δουλειά της και θ’ ασχολείται με περιφερειακά για υπολογιστές, αν και κανείς δεν ξέρει εάν θα την βάλουν ν’ ασχοληθεί και με κάτι άλλο…

Google news

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram