Η Uhans θέλει ν’ ανταγωνιστεί το Redmi Note 4 με το δικό της Uhans Note 4! Λέτε να τα καταφέρει, τι λέτε εσείς?

Μοίρασε την γνώση...

Η Uhans είναι μία μικρή ακόμα κινέζικη εταιρεία, που μας έχει δείξει 4-5 δικά της μοντέλα, mid range. Τώρα έβαλε στο μάτι το Xiaomi Redmi Note 4. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζει την δικιά της έκδοση του κινητού με την ονομασία Uhans Note 4. 

Το Uhans Note 4 θα κυκλοφορήσει το άμεσο διάστημα στην αγορά. Φαίνεται να έχει μία ωραία σχεδίαση, με μεταλλικό σκελετό. Θα έχει μία οθόνη 5.5 ιντσών, με ανάλυση 1280 x 720p και 2.5D κυρτό γυαλί. Για επεξεργαστή θα έχει τον τετραπύρηνο ΜΤ6737 χρονισμένο στα 1.3GHz. Θα συνοδεύεται από 3GB RAM και 32 GB εσωτερικού χώρου που θα μπορεί να επεκταθεί μέσω Micro SD κάρτας έως και 128GB ακόμα.  Ένα σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα βρούμε στο πίσω μέρος, ενώ θα έχει για κύρια κάμερα μία των 13MPixels με dual LED φλας και για μπροστά μία κάμερα στα 5MPixels. Μπαταρία θα έχει μία με 4000mAh, ενώ θα τρέχει Android 7.0 και όχι το 6.0 που έχει το RN4. Το Uhans Note 4 υποστηρίζει την Β20.


Οι υπεύθυνοι της Uhans ετοιμάζουν σύντομα να παρουσιάσουν τη συσκευή σε τιμή αρκετά χαμηλότερη από τα 170$ που κοστίζει ο ανταγωνιστής του, Redmi Note 4. Όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com