Η Visa και το PayPal επεκτείνουν περαιτέρω τη συνεργασία τους στην Ευρώπη!

Μοίρασε την γνώση...

Ενισχύεται η εμπειρία των online πληρωμών για τους καταναλωτές στην Ευρώπη, μέσω εφαρμογών και στα καταστήματα.

Η Visa και η PayPal ανακοίνωσαν τη διεύρυνση της στρατηγικής τους συνεργασίας στην Ευρώπη. Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη στις ΗΠΑ και την Ασία με στόχο να επιταχύνουν την υιοθέτηση ασφαλών και εύκολων online πληρωμών, καθώς και πληρωμών που γίνονται μέσω εφαρμογών αλλά και στα καταστήματα. Η πρόσφατη ανακοίνωση φέρνει τα οφέλη της συνεργασίας αυτής και στους Ευρωπαίους καταναλωτές και επιχειρήσεις.


Επιπλέον, η PayPal – μέσω της τραπεζικής της άδειας στην Ευρώπη1 – εντάσσεται στο δίκτυο των πελατών της Visa και θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει λογαριασμούς Visa στην Ευρώπη, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν το PayPal οπουδήποτε η Visa είναι αποδεκτή παγκοσμίως.

Η συμφωνία καθιστά πιο εύκολο για τα χρηματοοικονομικά ιδρύματα να προσφέρουν στους κατόχους λογαριασμών Visa τη δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις συναλλαγές τους οπουδήποτε το PayPal είναι αποδεκτό. Επίσης, θα διευρύνει τη χρήση του PayPal σε Ευρωπαϊκές επιχειρήσεις όπου η Visa είναι αποδεκτή σε φυσικούς χώρους, παρέχοντας κοινές ευκαιρίες ανάπτυξης για Visa, PayPal και τους πελάτες τους:


  • Επιλογή του καταναλωτή: Η PayPal και η Visa θα δημιουργήσουν μία απρόσκοπτη εμπειρία για τους καταναλωτές που επιλέγουν να πληρώνουν με Visa σε μέρη όπου το PayPal είναι αποδεκτό. Μέσα από τη συνεργασία με τραπεζικούς εταίρους της Visa, οι καταναλωτές θα μπορούν εύκολα να προσθέτουν τις Visa κάρτες στο PayPal wallet από άλλες τραπεζικές εφαρμογές.
  • Η PayPal στην Ευρώπη(1): H PayPal – υπό την τραπεζική της άδεια στην Ευρώπη – θα έχει τη δυνατότητα να εκδίδει λογαριασμούς Visa σε Ευρωπαίους καταναλωτές και επιχειρήσεις. Στο μέλλον, αυτό θα επιτρέπει στους πελάτες της PayPal να χρησιμοποιούν τα χρήματά τους οπουδήποτε είναι αποδεκτή η Visa παγκοσμίως.
  • Digital συνεργασία: Οι Visa και PayPal συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Visa Digital Enablement Program [VDEP] στην Ευρώπη. Το VPED προσφέρει στους εταίρους της Visa την πρόσβαση στην τεχνολογία tokenisation, η οποία καθιστά δυνατές τις απλές και ασφαλείς πληρωμές με τη χρήση κινητών τηλεφώνων ή οποιασδήποτε συνδεδεμένης συσκευής. Αυτό θα βοηθήσει στην επέκταση χρήσης του PayPal σε επιχειρήσεις που δέχονται τη Visa σε φυσικές τοποθεσίες.
  • Ευκολότερη και πιο γρήγορη πρόσβαση σε κεφάλαια: H Visa θα δίνει τη δυνατότητα στην PayPal να αξιοποιήσει το Visa Direct στην Ευρώπη, το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες της PayPal να μεταφέρουν χρήματα στους Visa λογαριασμούς τους σε πραγματικό χρόνο σε πολλαπλές αγορές.

(1) Η PayPal [Europe] S.a.r.l. et Cie, SCA έχει λάβει άδεια λειτουργίας ως πιστωτικό ίδρυμα στο Λουξεμβούργο και εποπτεύεται από την Επιτροπή Εποπτείας του Χρηματοπιστωτικού Τομέα Commission de Surveillance du Secteur Financier [CSSF].

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com