Η Xiaomi ετοιμάζεται για μάχη με την Samsung το Q3 2017 στην Ινδία!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi μετά τις ανακοινώσεις που έκανε ότι σκοπεύει να καταφέρει να έχει πάνω από 100εκ. πωλήσεις μέχρι το τέλος του 2018, τώρα αναφέρει ότι θέλει να χτυπήσει την Samsung το επόμενο τρίμηνο στην αγορά της Ινδίας!

Η Xiaomi κατέχει ήδη την δεύτερη θέση πίσω από την Samsung στην αγορά της Ινδίας. Απ΄ότι φαίνεται αυτό δεν της φτάνει φυσικά, οπότε ανακοίνωσε ότι ετοιμάζετε για πρωτιά! Η Xiaomi κατέχει το 14,8% της αγοράς με την Samsung να είναι πρώτη με το 22%.

Πως θα καταφέρει να γίνει πρώτη!? Όπως ανακοίνωσε, θ’ αυξήσει ακόμα περισσότερο την προώθηση των συσκευών της, ενώ έχει ήδη μεγάλα κέρδη από την διάθεση value for money μοντέλων όπως το Xiaomi Redmi 4A για παράδειγμα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στην Ινδία σε πωλήσεις. Μην ξεχνάτε ότι και λόγο πληθυσμού, η αγορά της Ινδίας είναι η δεύτερη μεγαλύτερη στον κόσμο, μετά της Κίνας  και μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες, με τεράστιες προοπτικές για εξέλιξη λόγω της καθυστερημένης ανάπτυξης 4G/LTE δικτύων από τις εκεί εταιρίες!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com