Η Xiaomi ετοιμάζεται με τρίτο sub-brand να χτυπήσει αντιπάλους όπως Vivo και Oppo!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα μάθαμε και άλλη ενδιαφέρουσα φήμη για την Xiaomi. Ακούγεται λοιπόν ότι ετοιμάζει και τρίτο sub-brand, εκτός την σειρά Redmi και Mi που ήδη έχει στην αγορά, για να μπορέσει για να αντιμετωπίσει την πίεση των Oppo και Vivo στην εγχώρια αγορά. 

Απ’ όσο ξέρουμε η Xiaomi δεν έχει βρει κάποιο όνομα για αυτή την τρίτη σειρά. Κυκλοφόρησε όμως φωτογραφία μία συσκευής που θα είναι μέλος σε αυτή την τρίτη σειρά, στο Weibo. Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, έχουμε να κάνουμε μ’ ένα κινητό που έχει διπλή πίσω κάμερα και dual LED φλας. Μάλιστα ο σχεδιασμός μπορεί να σας θυμίσει μία άλλη συσκευή που βγήκε πολύ πρόσφατα στην αγορά, το OnePlus 5, καθώς φαίνεται η γραμμή της κεραίας περιμετρικά. Το άλλο ενδιαφέρον για την Xiaomi, είναι ότι τα μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς, θα πωλούνται μόνο από τα φυσικά καταστήματα Mi Home και όχι διαδικτυακά όπως κάνει πάντα!


Αύριο πάντως οι φήμες θέλουν την εταιρία να παρουσιάζει επιτέλους το Xiaomi Mi 6 Plus, με Snapdragon 8xxx SoC, μπαταρία 4000 mAh και μεγάλη οθόνη.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com