Θ’ αγοράζατε ένα Xiaomi Mi6 με 9000mAh μπαταρία!?

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Mi 6 έρχεται κανονικά από την εταιρεία με μία μπαταρία των 3350mAh, που είναι μία από τις μεγαλύτερες που συναντάμε σε ναυαρχίδα. Εάν στεφτείτε ότι μιλάμε για ένα κινητό με οθόνη 5.15 ίντσες, η μπαταρία είναι λογικά αρκετή. Πάραυτα πολλοί θα ήθελαν να είχε λίγο μεγαλύτερη μπαταρία. Τώρα υπάρχει τρόπος!

Ο τρόπος είναι ένας ουσιαστικά. Θα πρέπει να αφαιρεθεί η αυθεντική μπαταρία και να τοποθετηθεί η πιο μεγάλη. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές αυτό και το σίγουρο είναι ότι χάνεται την όποια εγγύηση έχετε. Την αλλαγή της μπαταρίας δεν είναι ανάγκη να την κάνετε εσείς, αφού υπάρχουν πωλητές στο κινέζικο Ebay – Taobao, που κάνουν την δουλειά για εσάς!


Όπως είπαμε η τροποποίηση αποτελείτε από την αφαίρεση της αυθεντικής μπαταρίας και τοποθέτησης της πιο μεγάλης. Οι πωλητές λένε ότι η μπαταρία είναι από την Sony και είναι πολύ καλύτερη από την αυθεντική. Υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετήσετε μία από τις 3 επόμενες μπαταρίες: 1) 6700mAh για ~$33, 2) μία των 7000mAh για ~$38 και 3) 9000mAh για $50.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά την αλλαγή, το αυθεντικό καπάκι δεν θα χωράει, οπότε θα πρέπει να βάλετε κάποιο άλλο custom. Επίσης το κινητό δεν θα είναι πια τόσο λεπτό όσο ήταν και εάν δεν είναι καλή κατασκευή το πίσω καπάκι, θα βλέπετε την μπαταρία.


Ευτυχώς υπάρχει και μία άλλη λύση για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι τέτοιο, που είναι μία θήκη μπαταρία. Υπάρχει στο Taobao μία θήκη μπαταρία με χωρητικότητα 6000mAh, ενώ έχει την δυνατότητα και για ασύρματη φόρτιση. Η τιμή του είναι στα $14, που σίγουρα είναι πιο φθηνά από το να βάλετε άλλη μπαταρία και σίγουρα δεν χάνετε την εγγύηση!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com