Κάτι συμβαίνει εκεί στη Microsoft! Έκλεισε ένα εργοστάσιο Surface και απέλυσε όλους τους εργαζόμενους!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft αποφάσισε να κλείσει το εργοστάσιο παραγωγής της στο Wilsonville του Oregon, το οποίο ήταν υπεύθυνο για την κατασκευή του Surface Hub. Φυσικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλο το προσωπικό να απολυθεί.

Geekbuying WW

Η εταιρεία επιβεβαίωσε το κλείσιμο της μονάδας, εξηγώντας ότι η κίνηση αυτή αφορά την προσαρμογή των δυνατοτήτων παραγωγής της εταιρείας, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει καμία επίδραση στο Surface Hub. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που ένα εργοστάσιο κλείνει, η εταιρεία δεν σχεδιάζει να εγκαταλείψει την παραγωγή του Surface Hub, μια συσκευή που αποδείχθηκε αρκετά επιτυχημένη για την επιχείρηση.

Διαφήμιση

Η μονάδα παραγωγής απασχολούσε 124 άτομα και 61 από αυτούς θα εγκαταλείψουν την εταιρεία μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ οι υπόλοιποι 63 θα απολυθούν μέχρι το τέλος του έτους. Το εργοστάσιο παραγωγής ανήκε προηγουμένως στην Perceptive Pixel, την εταιρεία που αγόρασε η Microsoft το 2012 και της οποίας η τεχνολογία χρησίμευσε ως βάση για το Surface Hub.

Google news

«Είμαστε στην φάση σταθεροποίησης της παραγωγής του Surface. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα το κλείσιμο του γραφείου και του εργοστασίου στο Wilsonville, OR. Παραμένουμε δεσμευμένοι στην γραμμή παραγωγής προϊόντων του Surface Hub και θα προχωρήσουμε με την ανάπτυξη του στο Redmond», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Banggood WW Cafago WW

Πιο πρόσφατα, η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης μείωση των θέσεων εργασίας, η οποία θα επηρέαζε 3.000 άτομα στη μονάδα πωλήσεων, αλλά δεν είναι σαφές εάν οι δύο απολύσεις σχετίζονται με τον οποιονδήποτε τρόπο. Η Microsoft πιστεύεται επίσης ότι εργάζεται σε ένα Surface Hub δεύτερης γενιάς, αλλά οι λεπτομέρειες για το θέμα αυτό είναι πολύ λίγες προς το παρόν. Το λανσάρισμα της συσκευής θα μπορούσε να γίνει το φθινόπωρο όταν αναμένονται όλα τα μοντέλα νέας γενιάς όπως το ανανεωμένο Surface Book.

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram