Κατεβάστε δωρεάν εκατοντάδες χιλιάδες βιβλία από το site της Microsoft!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft μέσω ενός δικό της site, δίνει εντελώς δωρεάν σε όλους μια τεράστια συλλογή από ebooks που καλύπτουν σημαντικά προϊόντα της εταιρείας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε βιβλία σχετικά με τα Windows 10, Office 365, Office 2016, Power BI, Azure, Windows 8.1, Office 2013, SharePoint 2016, SharePoint 2013, Dynamics CRM, PowerShell, Exchange Server, System Center, Cloud, SQL Server και πολλά άλλα.

Το πως θα το κάνετε αυτό? Εύκολα…επισκέπτεστε την ιστοσελίδα στο blog του Eric Ligman στο MSDN και μετά θα έχετε την δυνατότητα να κατεβάσετε τα ebook που σας ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχει όριο λήψεων, ενώ μπορείτε να βρείτε τα βιβλία σε διάφορες μορφές όπως PDF, DOC, MOBI ή και EPUB. Βέβαια τα περισσότερα eboοks έχουν γραφτεί για να διαβαστούν κυρίως από διαχειριστές συστημάτων και από προγραμματιστές. Βέβαια αυτό κανονικά δεν θα έπρεπε να μας φαίνεται και περίεργο, αφού τα βιβλία αυτά είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Microsoft Developer Network. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα μαζικής λήψης, οπότε η χρήση κάποιου Download manager επιβάλετε σε τέτοιες περιπτώσεις!

Δυστυχώς δεν αναφέρετε κάπου μέσα στις σελίδες του site εάν αυτό έχει και ημερομηνία λήξης, οπότε εάν τα χρειάζεστε, κατεβάστε τα τώρα!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com