Κι άλλο χρόνο ζητάει ο ιδρυτής της LeEco, Jia Yueting, για να μπορέσει να πληρώσει τα χρέη του στις τράπεζες!

Μοίρασε την γνώση...

Ο ιδρυτής του Κινεζικού τεχνολογικού group LeEco, Jia Yueting, υποσχέθηκε σήμερα να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας εν μέσω επιδείνωσης της χρηματοπιστωτικής της κρίσης και το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας και του ίδιου, που του έγινε χθες.

Geekbuying WW

Ο Jia Yueting, ανέβασε ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο WeChat, όπου ζήτησε συγγνώμη για την πρόκληση ανησυχίας, υποσχέθηκε να αποπληρώσει τα χρέη της LeEco και να τηρήσει το φιλόδοξο έργο της για ηλεκτρικό όχημα. «Παρακαλώ δώστε στην LeEco λίγο χρόνο, παρακαλώ δώστε στο αυτοκίνητο LeEco λίγο χρόνο, θα πληρώσουμε πίσω τους πιστωτές, τους προμηθευτές και οποιαδήποτε άλλα χρέη».

Διαφήμιση

Τέθηκαν ανησυχίες σχετικά με τη θέση του Jia στη LeEco, όταν κινεζικές εφημερίδες ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι δεν είναι πλέον νόμιμος εκπρόσωπος της LeEco. Επιπλέον, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, 182 εκατομμύρια δολάρια των περιουσιακών στοιχείων του Jia και της επιχείρησης πάγωσαν από δικαστήριο στη Σαγκάη. Το ηλεκτρονικό αρχείο του εθνικού συστήματος ενημέρωσης των πιστωτικών ιδρυμάτων της Κίνας δείχνει ότι τον Ιούνιο ο νόμιμος εκπρόσωπος της LeEco Holdings άλλαξε από τον Jia σε έναν άλλο εταιρικό εκπρόσωπο τον Wu Meng.

Google news

Ο Jia επεσήμανε στο ποστ του στο WeChat ότι εξακολουθεί να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη LeEco. «Είμαι ακόμα ο executive director και ο μεγαλύτερος μέτοχος της LeEco, παραιτούμενος από τη θέση του CEO της εταιρείας και πολλούς άλλους σημαντικούς ρόλους, όλα αποσκοπούν στη μετατροπή του FF91 στην παραγωγή και στην αγορά το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Jia, αναφερόμενος στην ιδέα του πολυτελούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της LeEco υπό την Faraday Future στις ΗΠΑ.

Cafago WW Gshopper Many GEOs

Ενώ πολλοί αναλυτές δηλώνουν ότι η δαπανηρή φιλοδοξία της LeEco στα ηλεκτρικά οχήματα προκάλεσε το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα για τον όμιλο, ο Jia είναι αμετάκλητος στη θέση ότι η LeEco παραμένει αφοσιωμένη στη στρατηγική της για το αυτοκίνητό της, με το όνειρό της να φέρει επανάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία να παραμένει «αήττητο».

ΠηγήΜοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram