Μάθαμε τα χαρακτηριστικά του Lenovo Yoga 920. Θα έρθει με Intel Coffee Lake CPU απ’ ότι φαίνεται!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται όλες οι εταιρείες προσπαθούν να χτυπήσουν τις πωλήσεις του Microsoft Surface. Έτσι μετά την Chuwi που έχει βγάλει το Chuwi SurBook, η Lenovo σχεδιάζει να εμφανίζει το Lenovo Yoga 920. Η συσκευή αναμένεται να εμφανιστεί για πρώτη φορά στην IFA 2017 που θα γίνει τον άλλο μήνα, ενώ αναμένεται να συνεχίσει την τεράστια επιτυχία του Yoga 910!

Το εν λόγο laptop της Lenovo κρυβόταν εδώ και πολύ καιρό και μόλις πολύ πρόσφατα καταφέραμε και μάθαμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά από ένα έντυπο του FCC.

Απ΄ότι φαίνεται λοιπόν, το Lenovo Yoga 920 θα βγει σε δύο παραλλαγές. Η μία θα έχει τον Intel Core i5-8250, ενώ η άλλη θα έχει για επεξεργαστή τον Core i7-8550U. Για μνήμη θα έχει 8GB ή 12GB ή 16GB DDR4 RAM. Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν το 920 θα έχει επεξεργαστή 8ης γενειάς από την Intel με την κωδική ονομασία “Coffee lake”. Βάση τα λεγόμενα της Intel, η νέα γενιά επεξεργαστών θα είναι κατά 30% πιο αποδοτικοί σε σχέση με τους προηγούμενους.

Όσο για τον αποθηκευτικό χώρο που θα έχει το νέο Lenovo Yoga 920…θα μπορεί να πάρει έως και 4 SSD δίσκους με M.2 ​PCI-Express, που θα είναι χωρητικότητα από 256GB μέχρι και 1TB! Όσο αφορά την συνδεσμικότητα, θα υποστηρίζει Wi-Fi 802.1ac, Bluetooth 4.1, θα έχει μία USB Type-A θύρα και δύο USB Type-C ports (η μία θα είναι για την φόρτιση του Yoga 920). Εννοείται ότι θα υποστηρίζει το Lenovo Active Pen 2 stylus, μία πένα που υποστηρίζει 4096 επίπεδα διαφορετικής πίεσης, ώστε να αισθάνεστε ότι έχετε πραγματική πένα στα χέρια σας, όταν θέλετε να σχεδιάσετε κάτι ή να κρατήσετε σημειώσεις. Αναφορικά με την οθόνη, το Lenovo Yoga 920 θα έρθει με μία οθόνη 13.9 ιντσών με 4K ανάλυση, όπως και το 910 δηλαδή.

Όσο αφορά για τις εικόνες που ανέβηκαν στο FCC listing, το πληκτρολόγιο θα έχει ένα κανονικού μεγέθους δεξιό Shift κουμπί, όπως και ένα πιο ευδιάκριτο Enter. Αναφορικά με την τιμή του 920, υπολογίζεται ότι θα είναι γύρω στα $1,300.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com