Παραλλαγή της Radeon RX 470 για currency mining διέθεσε η Biostar

Μοίρασε την γνώση...

Ακολουθώντας την τελευταία… μόδα στον χώρο, η Biostar διέθεσε μια ειδική κάρτα για currency mining, η οποία βασίζεται σε μια “κομμένη” έκδοση της AMD Radeon RX 470.

Πρόκειται για μια Radeon RX 470D, της οποίας η GPU διαθέτει μόνο 1.792 shaders, τη στιγμή που η “κανονική” RX 470 διαθέτει 2.048 συνολικά. Όσον αφορά στη συχνότητα, ο επεξεργαστής γραφικών χρονίζεται στα 1.200 MHz και η μνήμη στα 7.000 MHz.

Διαφήμιση

Σημειώστε ότι οι κάρτες γραφικών Radeon RX 470D μέχρι σήμερα κυκλοφορούν αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Δεν είναι σίγουρο το αν θα γίνει κάποια εξαίρεση στην περίπτωση προϊόντων όπως αυτό της Biostar, που στοχεύουν αποκλειστικά στους miners.

Google news

Σε κάθε περίπτωση, οι κάρτες αυτού του τύπου γίνονται όλο και πιο σύνηθες φαινόμενο, οπότε αν σας ενδιαφέρει η αγορά κάποιας, θα προτείναμε να περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να υπάρξουν περισσότερες υλοποιήσεις και να σταθεροποιηθούν οι τιμές.

Atlas VPN Gshopper Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram