Παραλλαγή της Radeon RX 470 για currency mining διέθεσε η Biostar

Μοίρασε την γνώση...

Ακολουθώντας την τελευταία… μόδα στον χώρο, η Biostar διέθεσε μια ειδική κάρτα για currency mining, η οποία βασίζεται σε μια “κομμένη” έκδοση της AMD Radeon RX 470.

Πρόκειται για μια Radeon RX 470D, της οποίας η GPU διαθέτει μόνο 1.792 shaders, τη στιγμή που η “κανονική” RX 470 διαθέτει 2.048 συνολικά. Όσον αφορά στη συχνότητα, ο επεξεργαστής γραφικών χρονίζεται στα 1.200 MHz και η μνήμη στα 7.000 MHz.


Σημειώστε ότι οι κάρτες γραφικών Radeon RX 470D μέχρι σήμερα κυκλοφορούν αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας. Δεν είναι σίγουρο το αν θα γίνει κάποια εξαίρεση στην περίπτωση προϊόντων όπως αυτό της Biostar, που στοχεύουν αποκλειστικά στους miners.

Σε κάθε περίπτωση, οι κάρτες αυτού του τύπου γίνονται όλο και πιο σύνηθες φαινόμενο, οπότε αν σας ενδιαφέρει η αγορά κάποιας, θα προτείναμε να περιμένετε λίγο ακόμα μέχρι να υπάρξουν περισσότερες υλοποιήσεις και να σταθεροποιηθούν οι τιμές.


Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com