Περπατήστε στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μέσω του Google Street View!

Μοίρασε την γνώση...

Είμαι σίγουρος ότι γνωρίζετε την ύπαρξη του Google Street View. Μέσω αυτή της εφαρμογής της Google, μπορείτε να δείτε μέρη που δεν έχετε επισκεφτεί, σαν να ήσασταν εκεί! Τώρα η Google μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε το ίδιο και στο διάστημα, περπατώντας μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!

Έτσι από σήμερα το Google Street View σου δίνει την δυνατότητα να περπατήσεις μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (International Space Station, ISS). Μάλιστα έχεις την μοναδική ευκαιρία να κοιτάξεις και από το παράθυρο και να δεις την γη έτσι όπως την βλέπουν και οι αστροναύτες εκεί πάνω. Περπατώντας μέσα στον Διαστημικό Σταθμό, βλέπετε πληροφορίες για το τι βλέπετε, ενώ έχετε πλήρη ελευθερία κινήσεων.

Μπορείτε επίσης να δείτε και εικόνες παράδοσης εμπορεύματος στον Σταθμό, αφού πολλές από τις σκηνές γυρίστηκαν όταν ένα από τα οχήματα Dragon της Space X ήταν σταθμευμένο στον ISS. Υπόψιν, για να δείτε καλύτερα τα πάντα, χρησιμοποιείστε 360-degree view. Επίσης μην ξεχνάτε να πατάτε πάνω στα διάφορα “info dots” που θα σας δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες για ότι βλέπετε.

Φορέστε λοιπόν την διαστημική σας στολή και ξεκινήστε την περιήγηση από εδώ!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com