Πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα! Αγοράστε μία…μελιτζάνα για την παραλία με 15% έκπτωση!

Μοίρασε την γνώση...

Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο, αγοράστε μία…μελιτζάνα για την παραλία με 15% έκπτωση. Όχι δεν μ’ έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι! Επειδή έχει γίνει μόδα να έχετε ένα φλαμίγκο για την παραλία, εγώ σας λέω να πάτε κόντρα στη μόδα και να κάνετε δική σας μόδα με μία μελιτζάνα!Θα μου πείτε, καλά ολόκληρο τεχνολογικό site ασχολείτε με τα φλαμίγκο και τις μελιτζάνες! Επειδή είδα ότι έχει γίνει μόδα στις παραλίες και όχι μόνο, τα φλαμίγκο, είπα να σας προτείνω κάτι διαφορετικό.

Με τα πολύ όμορφα πουλιά, δεν έχω κάτι, απλώς για να διαφέρεται και να κάνετε την πλάκα σας…. Βρήκα λοιπόν στο Banggood να προτείνουν φουσκωτό για την πισίνα ή την παραλία με σχήμα μελιτζάνα!

Διαφήμιση

Το σίγουρο είναι ότι θα είστε οι μοναδικοί στην παραλία που θα έχετε τέτοιο στρώμα! Η “μελιτζάνα” είναι κατασκευασμένο από PVC (Polyvinyl Chloride). Για χρώμα δεν νομίζω να χρειάζεται να σας πω, βλέπετε στην φωτογραφία…. Πάντως είναι πολύ καλή απόδωση της μελιτζάνας. Όσο για διαστάσεις, είναι στα 250 x 100cm περίπου.

Google news

Την “μελιτζάνα” την φουσκώνεται για να την χρησιμοποιείσετε, ενώ μετά την ξεφουσκώνετε και την αποθηκεύετε εύκολα. Όπως βλέπετε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και στην πισίνα, αλλά και έξω στην θάλασσα φυσικά.

Atlas VPN ZTE Many GEOs

Την “μελιτζάνα” φουσκωτό μπορείτε να την αποκτήσετε από το Banggood με 15% έκπτωση.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram