Πηγαίνετε κόντρα στο ρεύμα! Αγοράστε μία…μελιτζάνα για την παραλία με 15% έκπτωση!

Μοίρασε την γνώση...

Ναι καλά διαβάσατε στον τίτλο, αγοράστε μία…μελιτζάνα για την παραλία με 15% έκπτωση. Όχι δεν μ’ έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι! Επειδή έχει γίνει μόδα να έχετε ένα φλαμίγκο για την παραλία, εγώ σας λέω να πάτε κόντρα στη μόδα και να κάνετε δική σας μόδα με μία μελιτζάνα!Θα μου πείτε, καλά ολόκληρο τεχνολογικό site ασχολείτε με τα φλαμίγκο και τις μελιτζάνες! Επειδή είδα ότι έχει γίνει μόδα στις παραλίες και όχι μόνο, τα φλαμίγκο, είπα να σας προτείνω κάτι διαφορετικό.

Με τα πολύ όμορφα πουλιά, δεν έχω κάτι, απλώς για να διαφέρεται και να κάνετε την πλάκα σας…. Βρήκα λοιπόν στο Banggood να προτείνουν φουσκωτό για την πισίνα ή την παραλία με σχήμα μελιτζάνα!

Το σίγουρο είναι ότι θα είστε οι μοναδικοί στην παραλία που θα έχετε τέτοιο στρώμα! Η “μελιτζάνα” είναι κατασκευασμένο από PVC (Polyvinyl Chloride). Για χρώμα δεν νομίζω να χρειάζεται να σας πω, βλέπετε στην φωτογραφία…. Πάντως είναι πολύ καλή απόδωση της μελιτζάνας. Όσο για διαστάσεις, είναι στα 250 x 100cm περίπου.

Την “μελιτζάνα” την φουσκώνεται για να την χρησιμοποιείσετε, ενώ μετά την ξεφουσκώνετε και την αποθηκεύετε εύκολα. Όπως βλέπετε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και στην πισίνα, αλλά και έξω στην θάλασσα φυσικά.

Την “μελιτζάνα” φουσκωτό μπορείτε να την αποκτήσετε από το Banggood με 15% έκπτωση.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com