Προβληματικός είναι ο νέος αισθητήρας αποτυπωμάτων της Qualcomm!?

Μοίρασε την γνώση...

Αναφερόμαστε στον νέο αισθητήρα που παρουσίασε πρόσφατα η Qualcomm σε συνεργασία με την Vivo και μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από την οθόνη, χωρίς την ανάγκη πλέον για εμφανείς fingerprint sensors όπως αυτός του iPhone για παράδειγμα.

Ο πασίγνωστος αναλυτής Ming Chi Kuo, γνωστός για τις πολύ επιτυχημένες προβλέψεις του εδώ και χρόνια, αναφέρει ότι ίσως να προβληματιστεί πολύ η Apple κατά την ενσωμάτωση του συγκεκριμένου αισθητήρα (under-display) στο iPhone 8, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του από τις γραμμές παραγωγής, ο νέος αισθητήρας θέλει αρκετή δουλειά ακόμα ώστε να προσφέρει κορυφαία αίσθηση ασφάλειας και ευχρηστίας.

Διαφήμιση

Το πρωτότυπο της Vivo διαθέτει την πιο βελτιωμένη έκδοσή του αλλά και πάλι, η «ανάγνωση» του αποτυπώματος είναι σχετικά αργή και με μέτριες επιδόσεις αναγνώρισης. Επίσης η νέα αυτή τεχνολογία χρειάζεται αρκετές αλλαγές από τους κατασκευαστές οθονών ώστε να λειτουργήσει σωστά, όπως ακόμα πιο λεπτές οθόνες (λεπτό γυαλί) και ένα αρκετά εύκαμπτο OLED panel οθόνης. Η Qualcomm είναι πεπεισμένη ότι η τεχνολογία αυτή θα είναι έτοιμη για να εμφανιστεί στα νέα smartphones το επόμενο καλοκαίρι, όμως ο αναλυτής Ming Chi Kuo επιμένει ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Google news

Η Samsung δουλεύει ήδη στην δική της τεχνολογία αναγνώρισης αποτυπωμάτων under-display, όμως αντιμετωπίζει προβλήματα για την ώρα, με την απεικόνιση έντονων pixels στο σημείο που βρίσκεται το scanner για την ανάγνωση των αποτυπωμάτων και προσπαθεί να τα λύσει.

Goboo [CPS] Many GEOs Gshopper Many GEOs

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram