Σοβαρό bug εμφανίστηκε στα Surface Pro, που η Microsoft προσπαθεί να το διορθώσει!

Μοίρασε την γνώση...

Η Microsoft, μας παρουσίασε το νέο Surface Pro που ήρθε ν’ αντικαταστήσει το Surface Pro 4 του 2015 και άρχισε να το διαθέτει στην αγορά από τον περασμένο μήνα περίπου. Το θέμα είναι ότι μερικοί αγοραστές ανέφεραν την ύπαρξη ενός σοβαρού bug, που τώρα η Microsoft έρχεται να το διορθώσει.

Ουσιαστικά μερικοί από τους αγοραστές παρατήρησαν ότι ο 2-σε-1 υπολογιστής εμφανίζει σε τυχαία χρονικά διαστήματα το εξής bug. Το Surface Pro μπαίνει είτε σε λειτουργία αδρανοποίησης (hibernation) ή κλείνει ακόμα και μόνο του (ακόμη και όταν είναι συνδεδεμένο ή έχει ακόμα μεγάλη διάρκεια μπαταρίας)!


Μετά τις πολλαπλές αναφορές που έγινε στο πρόβλημα, η Microsoft παραδέχτηκε την ύπαρξή του και τώρα λέει ότι ξέρει τι φταίει και προσπαθεί να το διορθώσει. Αναμένεται λοιπόν σε μελλοντική ενημέρωση, να βγει μία διόρθωση του κώδικα που θα λύνει αυτό το πρόβλημα. Τώρα εάν με ρωτήσετε, πότε ακριβώς….αυτό ούτε και η ίδια η Microsoft δεν το ξέρει. Ας ελπίσουμε μόνο ότι θα είναι φέτος και όχι κάποια στιγμή!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com