Συγκρίναμε το Xiaomi Mi 6 με MIUI 9 εναντίον στο Galaxy S8 και το Huawei P10! Ποιο λέτε είναι το πιο γρήγορο!?

Μοίρασε την γνώση...

Την προηγούμενη εβδομάδα η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα το MIUI 9, τη νεότερη έκδοση του δικού της interface για τα κινητά της, εφοδιασμένο με αρκετές βελτιώσεις,  bug fixes και νέες λειτουργίες, με έμφαση στην αυξημένη ταχύτητα πλοήγησης και εκκίνησης εφαρμογών.

Η κινεζική εταιρία είναι απόλυτα πεπεισμένη για τις επιδόσεις που χαρίζει στη ναυαρχίδα της το νέο λειτουργικό έτσι επέλεξε τα Samsung Galaxy S8 και Huawei P10 για ένα speed test σε εκκίνηση εφαρμογών, για να δούμε ποια συσκευή είναι η… πιο σβέλτη! Σύμφωνα με τις συνθήκες του συγκριτικού τα τρία smartphones είχαν εφοδιαστεί με τις ίδιες εφαρμογές, από το ίδιο Play Store και το τεστ έγινε ίδιο για όλα τα μοντέλα, σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματά του, το Xiaomi Mi 6 με MIUI 9 ήρθε στην πρώτη θέση κατά την εκκίνηση 43 εφαρμογών (!), το Galaxy S8 (με το Samsung Experience UI) σε 4 εφαρμογές και το Huawei P10 (με το EMUI 5.1) σε μόλις 3. H Xiaomi αναφέρει επίσης ότι ένας λόγος που το MIUI 9 είναι τόσο γρήγορο είναι η βελτιωμένη ανάδραση (haptic feedback) και η λειτουργία thread scheduling. Σημειώστε ότι το MIUI 9 θα είναι διαθέσιμο επίσημα για τα Mi 6, MI 5X και Redmi Note 4X στις 21 Αυγούστου.

Via


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com