Τον αύγουστο θα κυκλοφορήσει η MIUI 9! Ψεύτικα τα screenshots Που λέγανε για κυκλοφορία μέσα στον Ιούλιο

Μοίρασε την γνώση...

Εδώ καιμερικές εβδομάδες έχει κυκλοφορήσει ένα νέο theme η Xiaomi, το Geometry. Το θέμα αυτό αναφέρεται ότι έχει σχέση με την νέα MIUI 9. Το θέμα είναι ότι πάρα πολλά site τις τελευταίες ημέρες αναφέρουν screenshots από το θέμα, ως διαρροή από το MIUI 9 και ότι θα κυκλφορήσει μέσα στον Ιούλιο. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι.Όπως είπαμε τα screenshots που κυκλοφόρησαν ευρέως, δεν ήταν τίποτα άλλο από το τελευταίο επίσημο θέμα της Xiaomi, Geometry. Το θέμα κυκλοφόρησε και μπορείτε να το κατεβάσετε από την εφαρμογή Θέματα, εάν γράψετε την λέξη Geometry.

Geekbuying WW

Η Xiaomi φυσικά αμέσως ανακοίνωσε ότι πρόκειται απλά για ένα screenshot από theme του MIUI 9, και ότι σε καμία περίπτωση δεν σχετίζεται με χαρακτηριστικά ή το design του MIUI 9.

Διαφήμιση

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία αναφέρει:

Google news

Ο διευθυντής προϊόντος του MIUI μοιράστηκε πρόσφατα ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Weibo. Ο κύριος σκοπός ήταν να συγκεντρωθούν σχόλια και feedback από τους χρήστες για τον επερχόμενο σχεδιασμό του MIUI 9. Αναφέρθηκε σαφώς ότι το συνημμένο screenshot αφορούσε ένα από τα themes που φτιάχτηκαν από την ομάδα του MIUI. Ωστόσο, ορισμένοι ιστότοποι τεχνολογίας ανέφεραν εσφαλμένα πως πρόκειται για ένα στιγμιότυπο που διέρρευσε από το MIUI 9.”

Hekka Atlas VPN

Οπότε η πραγματική ημερομηνία ανακοίνωσης του MIUI 9 παραμένει τα μέσα Αυγούστου, μάλλον στις 16 που έχει και γενέθλια. Άρα θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα. Όσο για το τι ξέρουμε για το MIUI 9… θα βασίζεται σίγουρα σε Android 7.0 και Android 7.1 Nougat. Θα διαθέτει Split Screen και άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά, ενώ βάσει δηλώσεων του διευθύνοντα συμβούλου της Xiaomi, “το MIUI9 θα είναι πιο “εύπλαστο” και πιο ισχυρό από τις προηγούμενες εκδόσεις”.

Μεταξύ των συσκευών της Xiaomi που θα λάβουν το νέο MIUI 9 είναι τα Xiaomi Mi 6, Mi Max 2, Mi 5, Mi Max, Redmi 4, Redmi 4X, Mi Mix, Mi Note 2, Mi 5s και Mi 5s Plus.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram