Το Fitbit smartwatch θα έχει την δικιά του εφαρμογή στην κυκλοφορία του!

Μοίρασε την γνώση...

Η Fitbit προετοιμάζει ξεκάθαρα το δικό της smartwatch μέχρι το τέλος του έτους, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχει χάσει αρκετές προθεσμίες μέχρι τώρα. Τα καλά νέα είναι ότι με την πάροδο του χρόνου μαθαίνουμε περισσότερα για το smartwatch της Fitbit και μερικές από τις πληροφορίες έρχονται μέσω επίσημων καναλιών, πιθανώς για να κρατήσουμε τη διαφημιστική εκστρατεία. Έτσι μετά τη μεγάλη “διαρροή” που συνέβη τον Μάιο, όπου διέρρευσαν φωτογραφίες του smartwatch της Fitbit και είδαμε πως μπορεί να μοιάζει, τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το λογισμικό που θα τρέχει.

banner

Φαίνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Fitbit, James Park, δήλωσε στο The Verge ότι το smartwatch της εταιρείας θα τρέξει τη δική του πλατφόρμα εφαρμογών, η οποία βασίζεται στο λογισμικό της Fitbit που αποκτήθηκε μετά την απόκτηση της Pebble πέρυσι. Ο Park δήλωσε επίσης ότι σύντομα μετά την κυκλοφορία του smartwatch, η Fitbit θα κυκλοφορήσει ένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού SDK με έναν επιλεγμένο αριθμό εφαρμογών από συγκεκριμένους ανώνυμους συνεργάτες, οι οποίοι θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές τους για το smartwatch.

Διαφήμιση

Με τη βοήθεια του εν λόγω SDK, οι devs θα είναι σε θέση να δημιουργούν εφαρμογές πολύ ευκολότερα, οι οποίες θα είναι συμβατές τόσο με Android όσο και με iOS.

Google news

Τέλος, ο επίσημος εκπρόσωπος της Fitbit ξεκαθάρισε κάποιες πληροφορίες αναφορικά με προηγούμενες αναφορές, υποστηρίζοντας ότι το smartwatch θα διαθέτει το δικό του “κατάστημα εφαρμογών” λέγοντας ότι οι εφαρμογές που φοριούνται από τρίτους θα είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμες μέσω μιας “συλλογής εφαρμογών”.

Blackshark WW Redmagic WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram