Το Fitbit smartwatch θα έχει την δικιά του εφαρμογή στην κυκλοφορία του!

Μοίρασε την γνώση...

Η Fitbit προετοιμάζει ξεκάθαρα το δικό της smartwatch μέχρι το τέλος του έτους, αλλά απ’ ότι φαίνεται έχει χάσει αρκετές προθεσμίες μέχρι τώρα. Τα καλά νέα είναι ότι με την πάροδο του χρόνου μαθαίνουμε περισσότερα για το smartwatch της Fitbit και μερικές από τις πληροφορίες έρχονται μέσω επίσημων καναλιών, πιθανώς για να κρατήσουμε τη διαφημιστική εκστρατεία. Έτσι μετά τη μεγάλη “διαρροή” που συνέβη τον Μάιο, όπου διέρρευσαν φωτογραφίες του smartwatch της Fitbit και είδαμε πως μπορεί να μοιάζει, τώρα μας δίνεται η ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για το λογισμικό που θα τρέχει.

Φαίνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Fitbit, James Park, δήλωσε στο The Verge ότι το smartwatch της εταιρείας θα τρέξει τη δική του πλατφόρμα εφαρμογών, η οποία βασίζεται στο λογισμικό της Fitbit που αποκτήθηκε μετά την απόκτηση της Pebble πέρυσι. Ο Park δήλωσε επίσης ότι σύντομα μετά την κυκλοφορία του smartwatch, η Fitbit θα κυκλοφορήσει ένα κιτ ανάπτυξης λογισμικού SDK με έναν επιλεγμένο αριθμό εφαρμογών από συγκεκριμένους ανώνυμους συνεργάτες, οι οποίοι θα επιτρέψουν στους προγραμματιστές να βελτιστοποιήσουν τις εφαρμογές τους για το smartwatch.


Με τη βοήθεια του εν λόγω SDK, οι devs θα είναι σε θέση να δημιουργούν εφαρμογές πολύ ευκολότερα, οι οποίες θα είναι συμβατές τόσο με Android όσο και με iOS.

Τέλος, ο επίσημος εκπρόσωπος της Fitbit ξεκαθάρισε κάποιες πληροφορίες αναφορικά με προηγούμενες αναφορές, υποστηρίζοντας ότι το smartwatch θα διαθέτει το δικό του “κατάστημα εφαρμογών” λέγοντας ότι οι εφαρμογές που φοριούνται από τρίτους θα είναι στην πραγματικότητα διαθέσιμες μέσω μιας “συλλογής εφαρμογών”.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com