Το Google Pixel 2 θα εμφανιστεί με επεξεργαστή τον Snapdragon 836!

Μοίρασε την γνώση...

Και άλλη φορά σα έχουμε μιλήσει για μία ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του Snapdragon 835, την 836, που θα κυκλοφορούσε με μερικά από τα άμεσα ανακοινώσιμα κινητά. Έτι σήμερα νέες φήμες αναφέρουν ότι την βελτιωμένη αυτή έκδοση, μάλλον θα την έχει η 2η έκδοση του Google Pixel, το Google Pixel 2!

Όπως σας έχουμε πει και παλιότερα, ο 836 δεν θα είναι τίποτα άλλο από ένα 835 με ίδια CPU και GPU, αλλά με υψηλότερα χρονισμένους πυρήνες. Στην αρχή ήταν να βγει με το Samsung Galaxy Note 8, αλλά οι τελευταίες φήμες λένε ότι τελικά ο μεγάλο νικητής θα είναι η Google, όπως είχε γίνει και πέρυσι με το Google Pixel 1 και τον Snapdragon 821. Βέβαια με τον 836 περιμένουμε αμέσως μετά να δούμε και τα Mi Note 3 και Mi MIX 2, αν όχι και ένα Mi 6s, αφού μας τα συνηθίζει αυτά η Xiaomi. Βέβαια και η OP χρησιμοποιεί πολύ τους Snapdragon, οπότε όπως είχε κάνει με το 3Τ και τον Snapdragon 821 πέρυσι, ίσως αργότερα να δούμε μία αντίστοιχα αναβαθμισμένη έκδοση 5Τ ή 5S με τον 836.

Όσο για το τι μας περιμένει να δούμε το 2018….τον Snapdragon 845 σίγουρα, που θα δούμε να ενσωματώνεται σε όλες τις μεγάλες ναυαρχίδες της χρονιάς αυτής, όπως το Samsung Galaxy S9!


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com