Το iPhone 8 θα έρθει σε 4 χρώματα, που το ένα είναι πράγματι μοναδικό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple όπως φαίνεται ετοιμάζεται σιγά-σιγά μετά το τέλος του καλοκαιριού να μας εντυπωσιάσει πάρα πολύ! Και πως θα το κάνει αυτό….με την ανακοίνωση του νέου iPhone 8, που αναμένεται να φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και όχι μόνο απ’ ότι μαθαίνουμε.

Geekbuying WW

Το iPhone 8 θα είναι επετειακό για την Apple, καθώς φέτος θα σβήσει 10 κεράκια στην τούρτα, απ’ ότι πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο μοντέλο. Το iPhone 8 πάντως αναμένεται να εντυπωσιάσει με το OLED panel που θα φέρει. Μάλιστα τελευταία εμφανίστηκαν φήμες που λένε ότι ούτε και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει, αλλά ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης προσώπου!

Διαφήμιση

Το άλλο χαρακτηριστικό που μαθαίνουμε ότι σίγουρα θα εντυπωσιάσει, είναι το πως θα βγει, τις χρωματικές επιλογές. Έτσι το νέο iPhone 8 αναμένεται να βγει σε 4 διαφορετικά χρώματα, ένα από τα οποία θα είναι νέο. Οι φήμες λοιπόν λένε ότι το 4ο χρώμα δεν θα είναι χρώμα, αλλά κάτι σαν καθρέπτης! Δείτε στην φωτογραφία παρακάτω να καταλάβετε τι εννοώ…

Google news

Πως σας φαίνεται!?

Hekka Zaful WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram