Το iPhone 8 θα έρθει σε 4 χρώματα, που το ένα είναι πράγματι μοναδικό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Apple όπως φαίνεται ετοιμάζεται σιγά-σιγά μετά το τέλος του καλοκαιριού να μας εντυπωσιάσει πάρα πολύ! Και πως θα το κάνει αυτό….με την ανακοίνωση του νέου iPhone 8, που αναμένεται να φέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και όχι μόνο απ’ ότι μαθαίνουμε.

Το iPhone 8 θα είναι επετειακό για την Apple, καθώς φέτος θα σβήσει 10 κεράκια στην τούρτα, απ’ ότι πρωτοεμφανίστηκε το πρώτο μοντέλο. Το iPhone 8 πάντως αναμένεται να εντυπωσιάσει με το OLED panel που θα φέρει. Μάλιστα τελευταία εμφανίστηκαν φήμες που λένε ότι ούτε και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα έχει, αλλά ένα χαρακτηριστικό αναγνώρισης προσώπου!

Το άλλο χαρακτηριστικό που μαθαίνουμε ότι σίγουρα θα εντυπωσιάσει, είναι το πως θα βγει, τις χρωματικές επιλογές. Έτσι το νέο iPhone 8 αναμένεται να βγει σε 4 διαφορετικά χρώματα, ένα από τα οποία θα είναι νέο. Οι φήμες λοιπόν λένε ότι το 4ο χρώμα δεν θα είναι χρώμα, αλλά κάτι σαν καθρέπτης! Δείτε στην φωτογραφία παρακάτω να καταλάβετε τι εννοώ…

Πως σας φαίνεται!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com