Το iPhone 8 θα κοστίζει περισσότερο από $1,000, αλλά θα το πληρώσετε λιγότερα τελικά!

Μοίρασε την γνώση...

Φήμες λένε ότι το iPhone 8 είναι πολύ πιθανό να είναι το πιο ακριβό μοντέλο iPhone που κυκλοφόρησε ποτέ, με τους αναλυτές να αναμένουν την Apple να το πουλάει για περισσότερα από $ 1.000.

Και ακόμη και αν η συσκευή είναι κοντά στο να γίνει ένα σούπερ-ακριβό gadget, υπάρχει μια καλή πιθανότητα ένας πολύ μεγάλος αριθμός να πληρώσει πολύ λιγότερο από ότι αυτό χάρη σε μια χιονοστιβάδα προσφορών που ετοιμάζουν οι μεταφορείς όταν η Apple το λανσάρει.

Διαφήμιση

Οι αναλυτές της Nomura-Instinet αναμένουν ότι η πλειοψηφία των μεταφορέων στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων Verizon και η T-Mobile, για την προεξόφληση του τηλεφώνου ή να προσφέρουν ένα ειδικό πρόγραμμα πληρωμών για το iPhοne 8, έτσι οι φαν της Apple θα είναι σε θέση να πάρει τη νέα συσκευή σημαντικά φθηνότερα αν υπογράψουν μια σύμβαση.

Google news

«Οι τηλεφωνικές εταιρείες στις ΗΠΑ δείχνουν ρεκόρ χαμηλών ποσοστών αναβάθμισης τα οποία δεν έχουν χαλαρώσει περαιτέρω εν όψει των iPhone 8. «Πιστεύουμε ότι η Apple έχει πολλές καινοτομίες για να προσθέσει στο μέλλον κύκλους, όπως AR, μηχανική μάθηση, φωνή ενσωμάτωση, 3D αισθητήρες, και οπτικό ζουμ.»

Cafago WW Dresslily WW

«Πιστεύουμε ότι οι αερομεταφορείς των ΗΠΑ ετοιμάζουν δυναμικές προσφορές για το λανσάρισμα» συνέχισε ο Kvaal, αν και μένει να δούμε πόσοι φορείς θα υιοθετήσουν αυτή την προσέγγιση και τι εκπτώσεις θα μπορούσαν να προσφέρουν.»

Οι αναλυτές αναμένουν το iPhone 8 για να προκαλέσουν μια χιονοστιβάδα αναβαθμίσεων από την υπάρχουσα πελατειακή βάση, με πολλούς ιδιοκτήτες των παλαιότερων μοντέλων iPhone να καθυστερούν την αγορά μέχρι να αποκαλυφθεί η σειρά του 2017.


Ο αριθμός των αναβαθμίσεων για το iPhοne 7 έχει μειωθεί σημαντικά, λίγο πολύ, επειδή υπάρχουν μόνο μικρές διαφορές όσον αφορά το σχεδιασμό και χαρακτηριστικά σε σύγκριση με το iPhοne 6, και αυτός είναι ένας από τους λόγους που το μοντέλο Plus βιώνει μεγαλύτερη επιτυχία, καθώς είναι το μόνο που έρχεται με μια διπλή κάμερα.

Το iPhone 8 αναμένεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο, αν και οι πωλήσεις θα μπορούσαν να ξεκινήσουν αργότερα αυτό το έτος λόγω της στενότητας των θεμάτων παραγωγής προσφοράς που βιώνει η Apple αυτή τη στιγμή.

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram