Το Mi 6 θα είναι το κινητό της Xiaomi που θα πάρει επίσημα το MIUI 9 πρώτο!

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται οι διαρροές δεν έχουν τέλος με την Xiaomi, αφού μόλις μάθαμε μέσω μίας συνομιλίας στο Weibo, που έγινε ανάμεσα σ’ ένα εκπρόσωπο της εταιρίας και ένα fans, πότε και ποια συσκευή θα πάρει την νέα έκδοση του MIUI, το MIUI 9.

Βάση της συνομιλίας που βλέπετε παρακάτω, ο εκπρόσωπος της Xiaomi αναφέρει ότι είναι εντός χρόνου για την ολοκλήρωση του MIUI 9, ενώ η πρώτη συσκευή που αναμένεται να πάρει την νέα έκδοση θα είναι το Xiaomi Mi 6, με τα υπόλοιπα μοντέλα να έρχονται μετά.


Δυστυχώς δεν είπε κάτι άλλο στον fan της Xiaomi. Πάντως ξέρουμε ότι μέχρι τα μέσα Αυγούστου θα έχει δοθεί και επίσημα η νέα έκδοση. Έτσι εάν είστε κάτοχος του Xiaomi Mi6, θα είστε οι πρώτοι που θα πάρετε την νέα έκδοση.

Όπως ξέρουμε, η νέα έκδοση θα φέρει πολλές βελτιώσεις στην διαχείριση του κινητού και χαρακτηριστικά όπως split screen υποστήριξη, screen recorder, Picture-in-Picture κ.α.


Λίγη ακόμα υπομονή….


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com