Το Oukitel Κ10000 Μax θα είναι και αδιάβροχο και με μπαταρία χωρητικότητας 10000mAh!

Μοίρασε την γνώση...

Η Oukitel είναι μία πολύ γνωστή εταιρεία παραγωγής κινητών, κυρίως mid-range, με το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι έχουν τεράστιες μπαταρίες! Το μεγαλύτερο που έχει, που νομίζω είναι το μεγαλύτερο γενικώς, είναι το Oukitel K10000, με μια ασύλληπτη μπαταρία των 10000mAh. Τώρα προχωράει ένα βήμα παραπέρα!

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα φτιάξει μία βελτιωμένη έκδοση της σειράς Κ, με το πιο ενδιαφέρον σαν μοντέλο να είναι το Oukitel K10000 Max. Το συγκεκριμένο κινητό, όπως θα δείτε και στο βιντεάκι παρακάτω, εκτός την τεράστια μπαταρία των 10000mAh που θα έχει, θα είναι ανθεκτικό, αδιάβροχο και με αντοχή στην σκόνη και στο νερό.


Η Oukitel μάλιστα δημιούργησε ένα video που δείχνει όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Έτσι θα δείτε ότι το κινητό είναι για κανά μισάωρο μέσα στο νερό, ενώ μετά μένει και άλλα 12 λεπτά στη λάσπη, χωρίς να παθαίνει τίποτα! Απ’ ότι μαθαίνουμε το Κ10000 Μαx έχει πιστοποίηση IP68

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com