Τώρα με το PlayLink, το PlayStation 4 και το κινητό σας γίνονται ένα!

Μοίρασε την γνώση...

To gaming εν κινήσει συνεχίζει να είναι από τις πιο δημοφιλείς συνήθειες κατόχων φορητών συσκευών και κάτι τέτοιο δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο από τη Sony. Η ιαπωνική εταιρεία έκανε την προσπάθειά της με το PSP και το PS Vita, ωστόσο πλέον βλέπει προοπτικές σε άλλους τομείς, κι έτσι στη διάρκεια της έκθεσης Ε3 2017 παρουσίασε μια νέα πρόταση για όσους θέλουν να παίζουν με την παρέα τους εύκολα και απλά.

Ο λόγος για τη σειρά PlayLink, στην οποία θα εντάσσονται όλα τα videogames που θα μπορούν να προσφέρουν διασκέδαση στους gamers με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Φανταστείτε το σενάριο να είστε σπίτι με την παρέα σας, με ένα PS4 κι ένα DualShock 4 και να ψάχνετε τρόπο να περάσετε όλοι μαζί ευχάριστα την ώρα σας.

Διαφήμιση

Τα videogames που θα εντάσσονται στην κατηγορία PlayLink έρχεται να καλύψει αυτό το κενό, προσφέροντας άμεση πρόσβαση σε μια σειρά από ιδιαίτερα απλοϊκά games. Τόσο απλοϊκά που ο κάθε παίκτης θα συμμετέχει με το smartphone ή το tablet του. Πώς γίνεται αυτό; Ένα game με την κλασική λογική λογισμικού για το PlayStation 4 θα τρέχει στην κονσόλα και θα δίνει εικόνα στην τηλεόραση του σαλονιού. Το βασικό DualShock 4 [που περιλαμβάνεται σε όλα τα πακέτα αγοράς] θα αναλαμβάνει τα πρώτα βήματα του setup και του φορτώματος του παιχνιδιού. Από την άλλη, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κατεβάσουν στο τηλέφωνό τους ένα σχετικό app [κάθε game που θα εντάσσεται στην κατηγορία PlayLink θα έχει και τη δική του ξεχωριστή εφαρμογή] και να το φέρουν σε επικοινωνία με την κονσόλα, μέσω μιας κλασικής σύνδεσης Wi-Fi, αρκεί φυσικά αμφότερες οι συσκευές να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο.

Google news

Κάθε παίκτης έχει στην οθόνη του κινητού ή του tablet του μια σειρά από εντολές, με τις οποίες μπορεί να συμμετέχει στη δράση. Οι εντολές είναι απλής μορφής και μπορείτε, για παράδειγμα, να ζωγραφίσετε σύροντας το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη, ή ακόμη και να τραβήξετε μία selfie για να εμφανιστεί στην τηλεόραση. Κάθε παιχνίδι έχει ένα έξυπνο concept στο οποίο βασίζεται και εκμεταλλεύεται αυτή την ευκολία συμμετοχής. Η σειρά PlayLink θα γεμίσει με παιχνίδια, ενώ σε πρώτη φάση παρουσιάστηκαν οι πρώτοι πέντε τίτλοι από αυτούς που θα κυκλοφορήσουν. Ο λόγος για τα That’s You! [quiz game], Knowledge is Power [quiz game], Hidden Agenda [adventure στη λογική του Heavy Rain], Frantics [multiplayer platform] και SingStar Celebration [μουσικό].

Banggood WW Wondershare WW

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram