Mi Fit 3.0.2 GR – Κατεβάστε την τελευταία έκδοση διαχείρισης του Mi Band στα ελληνικά, με όλα τα γνωστά κόλπα! (Ενημερώθηκε)

Μοίρασε την γνώση...

Εάν είστε κάτοχος ενός Mi Band, τότε σίγουρα ξέρετε την εφαρμογή Mi Fit. Το Mi Band είναι από τα πρώτα σε πωλήσεις παγκοσμίως wearable. Από την έκδοση 3.0.0, που είχε βγει μόνο στο Mi Store, η Xiaomi προσπαθεί να προσθέσει σωστά Ελληνικά, αλλά έχει δρόμο ακόμα. Φτάσαμε στην έκδοση 3.0.2 πια, όπου φυσικά μπορείτε να την βρείτε μόνο εδώ, πλήρως ελληνική, με όλα τα γνωστά κόλπα και βελτιώσεις που υπάρχουν και στις προηγούμενες εκδόσεις.

Geekbuying WW

Όσοι περιμένετε να κατεβάσετε από το playstore, εκεί έχει μείνει στο 2.4.2 και δεν ξέρω πότε θ’ αναβαθμιστεί! Φυσικά και αυτή η έκδοση βγαίνει πια σε συνεργασία με τον Maddoctor, οπότε γνωρίζεται ότι έχετε την καλύτερη και πιο αξιόπιστη εφαρμογή, που σας έδινε δωρεάν και χωρίς ποτέ να υπάρξει πρόβλημα, για περίπου δύο χρόνια!

Διαφήμιση

Εάν ψάχνετε το πρόγραμμα από το Google Playstore, μπορείτε πάντα να το κατεβάσετε από εδώ. Η ίδια έκδοση που βρίσκεται εδώ, υπάρχει και στο Mi Store που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Η έκδοση που σας δίνω είναι φυσικά από το Mi Store, που είναι πιο πρόσφατη και πλήρης.

Google news

Το πρόγραμμα Mi Fit διαχειρίζεται τις εκδόσεις των Mi Band (1, 1S, 2), τις δύο εκδόσεις της ζυγαριάς, τα παπούτσια της Xiaomi, συνεργάζεται με το Amazfit.

ZTE Many GEOs Blackshark WW

Μην ξεχνάτε ότι στο site υπάρχει οδηγός πως να κάνετε downgrade το firmware σε περίπτωση προβλήματος. Επίσης υπάρχει οδηγός πως να κάνετε το Mi Band να σας μιλάει στα ελληνικά.

Δείτε τι βλέπετε στην εφαρμογή πια….


Σχετικά με την 3.0.2: Η έκδοση είναι πλήρως μεταφρασμένη και βελτιωμένη σε σχέση με αυτή που μπορείτε να κατεβάσετε από το Mi Store. Δεν έχει πρόβλημα με τους παλμούς, αλλά εξακολουθεί να κρασάρει η επιλογή για το Ξεκλείδωμα οθόνης. Εάν το βάλετε στ’ αγγλικά δουλεύει κανονικά. Επίσης, δεν φαίνονται οι χάρτες όταν τρέχετε. Αυτό είναι γενικό bug και δεν ξέρω πότε θα το φτιάξει η Xiaomi. Οι χάρτες φαίνονται μόνο εάν η γλώσσα του κινητού είναι τ’ αγγλικά. Φυσικά υπάρχουν οι βελτιώσεις με το να βλέπετε ποιος σας καλεί ή στέλνει SMS, 0sec να δονείται το Mi Band, ειδοποίηση αντικλεπτικής προστασίας, κτλ. Αφαιρέθηκε το Google Fit, γιατί πολλές φορές δεν μου δούλευε, οπότε δημιουργούταν μπέρδεμα. H νέα έκδοση αλλάζει φοβερά το γραφικό περιβάλλον, γίνεται πολύ πιο ωραίο, αλλά έως εκεί. Δεν αναβαθμίζει το firmware. Για απορίες, σχόλια, παρατηρήσεις, μπορείτε να με βρείτε εδώ ή στη σελίδα του iTechNews.gr στο facebook, όπου θα σας απαντήσω όσο πιο γρήγορα μπορώ.

Ενημέρωση: Βρέθηκαν μερικά χαζά λάθη στη μετάφραση που διορθώθηκαν. Το αρχείο ενημερώθηκε οπότε καλύτερα κατεβάστε το πάλι. Εάν κάποια στιγμή δείτε ότι δεν είναι διαθέσιμο, είναι γιατί διορθώνω συνέχεια τα λάθη μετάφρασης και κοιτάω πως να γίνει καλύτερο. Δοκιμάστε πάλι σε λιγάκι

Την καινούργια έκδοση μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ:[restrict] Mi Fit 3.0.2 GR [/restrict]

 Λόγο της έναρξης συνεργασίας με τον Maddoctor, αφαιρέθηκε η αναφορά By iTechNews.gr στην εφαρμογή και έχει παραμείνει μόνο η Ελληνική σημαία που καθιέρωσε πρώτος ο Maddoctor, ώστε να ξέρετε ότι η εφαρμογή που έχετε είναι αξιόπιστη εφαρμογή, μεταφρασμένη και ελεγμένη από τον ίδιο, χωρίς φυσικά κανένα φόβο. 

Εάν ψάχνεται να αποκτήσετε και εσείς ένα Mi Band, μπορείτε να το βρείτε είτε στην Ελλάδα στο MediaMarkt το έχω δει προς 40€, είτε στο Lightinthebox, ή στο Geekbuying ή στο Banggood ή στο Zapals.

[profilepress-login id=”3″]


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Ιατρός, Xiaomi fan και πολύ γκατζετάκιας, ψάχνει καθημερινά για νέα στα βάθη της ανατολής και όχι μόνο.

Σχετικά άρθρα

2 Άποψη για τα “Mi Fit 3.0.2 GR – Κατεβάστε την τελευταία έκδοση διαχείρισης του Mi Band στα ελληνικά, με όλα τα γνωστά κόλπα! (Ενημερώθηκε)”

  1. dimijohn

    Δεν κατεβαίνει, γράφει ότι μεταφέρθηκε στον κάδο από τον κάτοχο!

    1. Ανεβαίνει εκ νέου. Μικροδιορθώσεις στη μετάφραση…

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram