Αποκτήστε με τα κουπόνια μας στη μισή τιμή εντυπωσιακά Smartwatch και wearable σε ειδικό promotion του Geekbuying!

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα θα σας έχω μερικά κουπόνια, για να μπορέσετε να αποκτήσετε μερικά πράγματα σε πραγματικά πολύ καλή τιμή. Υπόψιν με τα κουπόνια μας, η τιμή γίνεται τόσο χαμηλή που είναι σαν να σας το χαρίζουνε!Αποκτήστε με 13$ έκπτωση στην τελική τιμή το εντυπωσιακό Makibes G05, το πρώτο sport watch που έχει για επεξεργαστή τον MTK2503 και ενσωματωμένο GPS. Έρχεται με 1.3″ ίντσες στρογγυλή οθόνη, 500mAh μπαταρία, παίρνει SIM κάρτα και TF κάρτα, ενώ υποστηρίζει ένα κάρο άλλα χαρακτηριστικά!

[wpcd_coupon id=7143]

 

Αποκτήστε τώρα με 5$ έκπτωση την Lite έκδοση του αγγλικού Huami Amazfit Bip Sports Smart Watch. Μία διαφορετική εκδοχή του γνωστού μας Huami Amazfit, με διαφορετικό σχεδιασμό και μπαταρία που να κρατάει 45 σε standby!

[wpcd_coupon id=7147]

 

Αποκτήστε με 10% έκπτωση το NO.1 F3 Smart Watch, με χαρακτηριστικά όπως μέτρηση υψόμετρου, απομακρυσμένη διαχείριση κάμερας, βαρόμετρο, είναι αδιάβροχο μέχρι 3ΑΤΜ και όλα τα χαρακτηριστικά που συναντάτε σ’ ένα απλό smartwatch.

[wpcd_coupon id=7148]

 

Αποκτήστε με 30$ έκπτωση το Makibes Talk T1 3G Smartwatch, με AMOLED οθόνη 1.39 ίντσες, επεξεργαστή MTK6580, GPS, Google PlayStore, Google Now, με 512MB RAM και 8GB ROM. Ένα πολύ εντυπωσιακό smartwatch σε φοβερή τιμή!

[wpcd_coupon id=7149]

 

Αποκτήστε από το ειδικό promotion που έχει το Geekbuying, Smartwatch και wearable σε φοβερές τιμές που θα τις βρείτε μέχρι και 69% κάτω. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

[wpcd_coupon id=7150]

 

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com