Αύριο ανακοινώνεται η 2η έκδοση της ρομποτικής σκούπας της Xiaomi

Μοίρασε την γνώση...

Έχει περάσει ήδη ένας χρόνος από τότε που για πρώτη φορά μας παρουσίασε η Xiaomi την ρομποτική της σκούπα. Ήδη η πρώτη έκδοση θεωρείται από τα καλύτερα του είδους της. Η σκούπα συνεργάζεται με την εφαρμογή Mi Home για καλύτερη διαχείριση της περιοχής που πρέπει να σκουπίσει. Τώρα η Xiaomi ετοιμάζεται ν’ ανακοινώσει την 2η έκδοση της εντυπωσιακής αυτής σκούπας.

Όπως είπαμε, η Xiaomi ρομποτική σκούπα με την χρήση της εφαρμογής Mi Home μπορείτε να την διαχειριστείτε πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά. Μέσω αυτής εκτός από το να διαχειρίζεστε διάφορες συσκευές της, έχετε την δυνατότητα να ελέγξετε και την σκούπα Xiaomi Mi Robot, ώστε να μπορεί να υπολογίσει την πιο βέλτιστη διαδρομή καθαρισμού, να σκουπίσει περισσότερο, και να κάνει την δουλειά της όσο πιο βέλτιστα γίνεται. Βέβαια μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να βλέπετε και όλα τα νέα για τα καινούργια προϊόντα της εταιρείας και να είστε πάντα ενήμεροι. Έτσι σήμερα μέσω της εφαρμογής, στάλθηκε το μήνυμα για την νέα έκδοση της ρομποτικής σκούπας, ότι θα δούμε την έκδοση 2.0.


Έχουμε όλους τους λόγους να πιστεύουμε ότι η εκδήλωση που προγραμματίζεται για αύριο είναι αφιερωμένη στη δεύτερη γενιά του Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner γιατί έχει γίνει πια παράδοση τα προϊόντα της αλυσίδας Mi Home να έχουν τους διαδόχους τους κάθε χρόνο. Όπως θυμάστε, μετά την επιτυχία του Xiaomi IH 3L Smart Electric Rice Cooker ο κατασκευαστής κυκλοφόρησε τον διάδοχό του με βελτιωμένα χαρακτηριστικά . Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τον καθαριστή νερού και άλλα προϊόντα επίσης. Έτσι, έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι θα υπάρξει ένα άλλο έξυπνο καθαριστικό από το Xiaomi αύριο.

Τον Ιούλιο, η Xiaomi δημοσίευσε μια δημοσκόπηση που ρωτούσε τους χρήστες σχετικά με το τι χαρακτηριστικό θέλουν να έχει η 2ης γενιάς ρομποτική σκούπα της Xiaomi.. Οι ερωτήσεις περιλαμβάνανε 7 χαρακτηριστικά. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες ψήφισαν υπέρ της πιο ήσυχης εργασίας, του σκουπίσματος και καλύτερη οριοθέτηση των περιοχών που θ σκουπίσει.


Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές ηλεκτρικές σκούπες που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τη Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner. Αλλά οι περισσότερες από αυτές κοστίζουν περίπου στα 4000 γιουάν (600 δολάρια), εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Το αρχικό κόστος της Mi σκούπας είναι περίπου 1600-2000 γιουάν ($ 250-300). Έτσι, η πολιτική τιμών της Xiaomi λειτουργεί και στην αγορά αυτή.

Εάν ψάχνετε από που μπορείτε ν’ αποκτήσετε την πραγματικά εντυπωσιακή Xiaomi ρομποτική σκούπα, μπορείτε να δείτε στο Banggood, Geekbuying και LightintheBox.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com