Γνωρίστε το πρώτο smartphone με σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, α ναι…και 3 κάμερες στο πίσω μέρος!

Στη φετινή MWC στη Shanghai, η κινέζικη εταιρεία Vivo μας εμφάνισε smartphones που χρησιμοποιούν τους σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων της Next-gen της Qualcomm. Ενώ η Qualcomm είχε δήλωσε ξεκάθαρα ότι θα αρχίσει να στέλνει την τεχνολογία αυτή στους κατασκευαστές τηλεφώνων 4ο τρίμηνο του 2017, φαίνεται ότι το Vivo μάλλον έχει ήδη πάρει την τεχνολογία αυτή.

Δύο εικόνες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο που δείχνουν το επερχόμενο Vivo Xplay 7 (επίσης γνωστό ως X20), επιβεβαιώνουν ότι θα είναι το πρώτο που θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη. Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν, είναι ουσιαστικά από 2 διαφάνειες από μία παρουσίαση σχετική με το τηλέφωνο. Παρόλο που η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι πάρα πολύ καλή, μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα ότι το μπροστινό μέρος της συσκευής είναι σχεδόν παρόμοιο με το Galaxy Note 8 που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Το πίσω μέρος του Xplay 7 αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα σύνθεση κάμερας και η πηγή που ανέβασε αυτές τις εικόνες στο Weibo, ισχυρίζεται ότι πρόκειται για μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας. Λίγες ώρες μετά κυκλοφόρησε σχέδιο υψηλής ποιότητας, όπου δείχνει την αναφορά αυτή. Βέβαια εάν προσέξετε, απουσιάζει κάποιο φλας LED εδώ. Ίσως οι αισθητήρες να έχουν κάποια πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά AR, όπως το Lenovo Phab 2 Pro .

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές της συσκευής, αλλά πιθανότατα θα ανήκει στις ναυαρχίδες. Οι ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι επίσης αβέβαιες σε αυτό το σημείο, αλλά πιθανότατα θα το ανακαλύψουμε σύντομα.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα